Αθλητισμός

Κωντσαντίνος Τσιμίκας: Στο στόχαστρο της Νάπολι

Κωντσαντίνος Τσιμίκας: Στο στόχαστρο της Νάπολι
Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ο 23χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αναγκάζοντας ομάδες όπως η Νάπολι να παρακολουθούν καθημερινά την εξέλιξή του.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Φέτος αποδεικνύεται πως είναι η χρονιά του νεαρού αμυντικού. Από το καλοκαίρι κατά την περίοδο της προετοιμασίας ο Τσιμίκας αποτέλεσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που κέντρισαν τον προπονητή των «Ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος πίστεψε όσο κανείς τον 23χρονο ρίχνοντας τον στα βαθιά, με τον νεαρό να καταφέρνει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες καπαρώνοντας τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του. Στον Ολυμπιακό αντιλαμβάνονται πως αν ο Τσιμίκας συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Πειραιά. Πολλοί είναι οι σύλλογοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του παίκτη. Μεταξύ των υποψήφιων υπάρχει και το όνομα της Νάπολι, με το ρεπορτάζ του Sportime να αναφέρει πως οι «Παρτενοπέι» παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Ιταλοί εμφανίζονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, με το ποσό μάλιστα να αγγίζει τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Στον Ολυμπιακό αντιλαμβάνονται πως ο ποδοσφαιριστής τους μπορεί να αποφέρει αρκετά κέρδη στον σύλλογο, έτσι σε πιθανή πρόταση των Ιταλών πιθανότατα να απαντήσουν αρνητικά περιμένοντας σαφώς περισσότερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments