Αθλητισμός

Λέο Ζαμπά: Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου – Αναμένονται εξελίξεις στον ΠΑΟΚ

Λέο Ζαμπά: Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου – Αναμένονται εξελίξεις στον ΠΑΟΚ
Λέο Ζαμπά: Το μέλλον του Βραζιλιάνου επιθετικού βρίσκεται στον αέρα, καθώς ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής φέρνει τον μάνατζερ του παίκτη άρον άρον στη Θεσσαλονίκη.

Λέο Ζαμπά: Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει μάθει τη φετινή σεζόν να ζει στη σκιά του Δημήτρη Λημνιού. Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Αμπέλ Φερέιρα να “αναγκάζεται” να του χαρίσει φανέλα βασικού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμένο αν όχι μηδαμινό χρόνο συμμετοχής στον Λέο Ζαμπά, με τον Βραζιλιάνο να παρουσιάζεται άκρως απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, ο μάνατζερ του 21χρονου βρίσκεται από χθες στη χώρα μας, με τις φήμες να τον θέλουν να ζητά από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ άμεση εξεύρεση λύσης για τον πελάτη του. Ιδανικό σενάριο για τον παίκτη την προκειμένη στιγμή είναι ο δανεισμός του, κερδίζοντας τον χρόνο συμμετοχής που του έχει στερήσει ο Δημήτρης Λημνιός. Κατά το ίδιο δημοσίευμα, ο Λέο Κορνατσίνι – εκτός του Ζαμπά εκπροσωπεί και τον Ντάγκλας Αουγκούστο – δεν αποκλείεται να προτείνει και άλλους πελάτες του στον ΠΑΟΚ, μιας και οι υπάρχοντες κρίνονται επιτυχημένες κινήσεις για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Λέο Ζαμπά αποκτήθηκε πέρυσι από τους Πρωταθλητές Ελλάδος ως ένας ελπιδοφόρος εξτρέμ που μελλοντικά θα μπορούσε να έχει μεγάλη οικονομική αξία. Ο Δημήτρης Λημνιός έχει αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να βάλει στο… ψυγείο το πρότζεκτ του Βραζιλιάνου, με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να ρίχνει όλο το βάρος στον Έλληνα εξτρέμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments