Αθλητισμός

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Πάνω από 3000 οπαδοί των Ερυθρολεύκων στο Μόναχο

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Πάνω από 3000 οπαδοί των Ερυθρολεύκων στο Μόναχο
Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Η γερμανική αστυνομία έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές στον Ολυμπιακό για τους εκδρομείς του για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός: Φοβερή αναμένεται να είναι η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο Μόναχο για τον σημερινό αγώνα με τη Μπάγερν για την 4η αγωνιστική του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι έχουν προμηθευτεί 3000 εισιτήρια αλλά αναμένεται να είναι περισσότεροι στο γήπεδο καθώς Έλληνες που ζουν στη Γερμανία ή στις γύρω χώρες έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και με άλλους τρόπους.

Η γερμανική αστυνομία έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές στον Ολυμπιακό για τους εκδρομείς του για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα. Οι Πειραιώτες εξέδωσαν ενημέρωση το βράδυ της Τρίτης για τους φιλάθλους τους που έχουν ταξιδέψει ή θα ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες στο Μόναχο για το παιχνίδι με την Μπάγερν .

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Έπειτα από εντολή της αστυνομίας του Μονάχου, το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους της ομάδας μας, που ταξίδεψαν μεμονωμένα για τον αγώνα με την Μπάγερν, θα είναι στην Μαρίενπλατς και από τις 16:00 (τοπική ώρα) θα ξεκινήσει η οργανωμένη μετακίνηση τους προς το γήπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments