Αθλητισμός

Νταμίρ Κάναντι: Τέλος από τη Νυρεμβέργη – Σενάριο επιστροφής στον Ατρόμητο

Νταμίρ Κάναντι: Τέλος από τη Νυρεμβέργη – Σενάριο επιστροφής στον Ατρόμητο
Νταμίρ Κάναντι: Ο Αυστριακός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τη Νυρεμβέργη και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν σενάρια περί επιστροφής του στον Ατρόμητο.

Νταμίρ Κάναντι: Παρελθόν από τον πάγκο της Νυρεμβέργης αποτελεί από χθες (5/11) ο Νταμίρ Κάναντι μετά το κάκιστο φετινό ξεκίνημα της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο Αυστριακός τεχνικός αποχώρησε μόλις λίγους μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου, καθώς τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ανέμεναν στη διοίκηση της ομάδας. Η κακή πορεία της Νυρεμβέργης είχε προκαλέσει προβληματισμό στην διοίκηση της ομάδας, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, με μόλις 14 βαθμούς σε 12 αγώνες και μόλις μία νίκη σε δυόμισι μήνες.

Εξάλλου, οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας είχαν θέσει ως στόχο την άνοδο τους στην Bundesliga για την φετινή σεζόν και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κάτι τέτοιο μοιάζει ακατόρθωτο την δεδομένη στιγμή και με βάση την εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο. Εδώ και καιρό υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για τον Κάναντι, όμως μετά και την ήττα από την Μπόχουμ με 3-1 το ποτήρι ξεχείλισε, με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή του Ατρομήτου.

Νταμίρ Κάναντι: «Φουντώνουν» οι φήμες για επιστροφή στο Περιστέρι

Υπενθυμίζεται πως ο 49χρονος τεχνικός αποχώρησε το καλοκαίρι από την ομάδα του Περιστερίου, στην οποία και παρουσίασε εξαιρετικό έργο στα δύο χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της. Κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο τους Περιστεριώτες διαγράφοντας εξαιρετικές πορείες στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ κατόρθωσε να συνδυάσει τα καλά αποτελέσματα με όμορφο ποδόσφαιρο. Η θητεία του στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, αφού ο Αυστριακός προπονητής αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση της Νυρεμβέργης και να την ακολουθήσει στην δεύτερη εθνική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Πλέον, όμως, ο Κάναντι βρίσκεται χωρίς δουλειά και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», ο ίδιος δύσκολα θα βρει πλέον θέση σε πάγκο στην Αυστρία, καθώς δεν υπάρχουν ομάδες που να ψάχνουν προπονητή, ενώ και στη Γερμανία το όνομα του έχει πλέον «καεί». Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή του στην Ελλάδα, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Όχι, όμως, για την ΑΕΚ, για την οποία είχε ακουστεί κατά το παρελθόν.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Ατρόμητος ενδέχεται να «ψαχτεί» για την επιστροφή του Κάναντι στο Περιστέρι. Ήδη ο Γιάννης Αναστασίου είναι «μετέωρος» εδώ και καιρό στον πάγκο της ομάδας και υπάρχει έντονη φημολογία περί αποχώρησης του από τον σύλλογο. Οπότε, όπως είναι λογικό, το γεγονός ότι ο Αυστριακός τεχνικός κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά ενδέχεται να παίξει το ρόλο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments