Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Έντονη κακοκαιρία αύριο, δείτε σε ποιες περιοχές – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Έντονη κακοκαιρία αύριο, δείτε σε ποιες περιοχές – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Έντονα θα είναι τα φαινόμενα κακοκαιρίας σε κάποιες περιοχές της χώρας. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από αύριο Πέμπτη (7/11), με τα καιρικά φαινόμενα να εντείνονται αρκετά κατά τόπους. Από τις πρωινές ώρες στη δυτική και βορειοδυτική χώρα θα υπάρχει περισσότερη συννεφιά και καταιγίδες που θα επηρεάσουν τις περιοχές του Βορείου Ιονίου, αλλά και κομμάτια της Ηπείρου και τη δυτική Μακεδονία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από δυνατούς ανέμους, αλλά και χαλάζι. Στα βόρεια της χώρας θα υπάρχει αρκετή συννεφιά, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αρκετά πιο αίθριος.

Από το μεσημέρι, οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν στη βορειοδυτική Ελλάδα, ενώ θα κατέβουν πιο νότια στο Ιόνιο, αλλά και στη δυτική, βορειοδυτική Θεσσαλία. Μέχρι το απόγευμα θα είναι πιο τοπικά τα φαινόμενα σε περιοχές της βορειοδυτικής Στερεάς Ελλάδας και της βορειοδυτικής Πελοποννήσου, ενώ στα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας θα επικρατήσουν αραιές συννεφιές, κατά διαστήματα πιο πυκνές, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι δεν αποκλείεται να δώσουν κάποιες τοπικές μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα μέχρι και το απόγευμα θα υπάρχει λιακάδα και τίποτα περισσότερο.

Το βράδυ θα γενικευθεί η επιδείνωση του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα, με περισσότερες μπόρες και καταιγίδες σχεδόν σε όλο το Ιόνιο μέχρι και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, σε όλη τη δυτική, βορειοδυτική Στερεά Ελλάδα, αλλά και σε περιοχές της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας, στην Ήπειρο μέχρι και τη δυτική Μακεδονία. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε όλη τη βορειοδυτική Ελλάδα, καθώς οι βροχές και οι καταιγίδες θα έχουν έντονο χαρακτήρα. Στην υπόλοιπη χώρα δεν αναμένεται κάτι περισσότερο παρά συννεφιές, ενώ ξαστεριά θα υπάρχει στις νότιες και νοτιανατολικές, νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας. Όσον αφορά τους ανέμους, αυτοί θα πνέουν νότια και στο Ιόνιο πολύ τοπικά μπορεί να φτάσουν κατά τόπους ακόμα και τα 8 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι νοτιάδες δύσκολα θα ξεπεράσουν τα 4-5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των νυχτερινών και πρώτων πρωινών ωρών θα κυμανθεί από 8 μέχρι και 21 βαθμούς σε ολόκληρη τη χώρα. Το μεσημέρι οι νοτιάδες αναμένεται να ανεβάσουν τη θερμοκρασία, η οποία θα κυμανθεί από 17 έως και 27-28 βαθμούς σε ολόκληρη τη χώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments