Πολιτική

Χρήστος Γιαννούλης: Με βρίζουν και με απειλούν – Δεν πρόκειται να φοβηθώ

Χρήστος Γιαννούλης: Με βρίζουν και με απειλούν – Δεν πρόκειται να φοβηθώ
Χρήστος Γιαννούλης: «Καταχράστηκα και πιστώθηκα ή χρεώθηκα, δυσανάλογη προβολή και δημοσιότητα» έγραψε στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρήστος Γιαννούλης: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε πως δέχεται ύβρεις και απειλές, μόλις μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του για το μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ, απέναντι από δομές προσφύγων. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Γιαννούλης με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σημείωσε πως δεν πρόκειται να φοβηθεί, από τις απειλές και τις ύβρεις που δέχεται.

«Οφείλω τουλάχιστον την υποχρέωση να πω σε όλους όσοι συνεχίζουν να βρίζουν και να απειλούν εμένα και εμμέσως αλλά εξίσου χυδαία και απάνθρωπα όλους τους πρόσφυγες, ότι δεν πρόκειται να φοβηθώ ή να σταματήσω τον φασίστα να τον λέω φασίστα, τον σκοταδόψυχο / σκοταδόψυχο και τον σαδιστή /σαδιστή» τονίζει.

«Επειδή όμως συνήθως οι δειλοί και οι θρασείς, επιλέγουν να σε πληγώσουν με ότι αγαπάς, τους προειδοποιώ ότι κάθε νέα απειλή ή το παραμικρό να συμβεί σε οποιονδήποτε εκτός εμού, δεν θα μείνει απλά μια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου» καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments