Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με “σπασμένα φρένα” ο Giannis – Ισοπέδωσε τους Κλίπερς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με “σπασμένα φρένα” ο Giannis – Ισοπέδωσε τους Κλίπερς
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συνέχεια στις εκπληκτικές εμφανίσεις στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ έδωσε ο Έλληνας γκαρντ χαρίζοντας ουσιαστικά άλλη μία νίκη στην ομάδα του Μιλγουόκι.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Οδοστρωτήρας» σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς με μια πληθωρική εμφάνιση του 25χρονου οι Μιλγουόκι Μπακς συνέχισαν με νίκη τη φετινή τους πορεία. Ο Έλληνας γκαρντ και πάλι ήταν απολαυστικός σημειώνοντας κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς 38 πόντους, 16 ριμπάουντ, ενώ είχε 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Ο Giannis έχει μπει φουριόζος τη φετινή σεζόν κουβαλώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στον δρόμο των επιτυχιών. Μάλιστα, ο Έλληνας σταρ των Μπακς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος που έχει πάνω 200 πόντους, 100 ριμπάουντ και 50 ασίστ στα πρώτα 8 παιχνίδια της σεζόν. 

Οι Μπακς ήταν καταιγιστικοί στο ξεκίνημα του αγώνα, ξεφεύγοντας με 0-9. Μέχρι να καταλάβουν ωστόσο τι συνέβαινε, οι Κλίπερς είχαν απαντήσει και χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 22-12 πέρασαν μπροστά με 22-21, κλείνοντας τελικά την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 30-28. Στην δεύτερη περίοδο το Μιλγουόκι είδε τον Τζορτζ Χιλ να παίρνει φωτιά και με 5/5 τρίποντα να κουβαλάει την ομάδα στο σκοράρισμα. Αποτέλεσμα για το Μιλγουόκι ήταν να τρέξει αρχικά ένα σερί 13-0 για να ξεφύγει με 33-44. Λίγο αργότερα μάλιστα η διαφορά έφτασε τους 17 πόντους (41-58), με τους Κλίπερς ωστόσο να μαζεύουν την διαφορά και να μειώνουν σε 59-70 στο τέλος της δεύτερης περιόδου.

Στην τρίτη περίοδο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι να πάρει μπροστά ο Γιάννης. Σε ένα σημείο ο σταρ των Μπακς φάνηκε να το παίρνει προσωπικά κάνοντας τα… πάντα για 3 λεπτά στο παρκέ, οδηγώντας την ομάδα του σε ένα σερί 10-0 για να ανέβει η διαφορά στους 10 πόντους (83-93) και τελικά στο προβάδισμα με 89-98 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Οι Κλίπερς δεν τα παράτησαν όμως. Έδειξαν από το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ότι δεν θα το κάνουν και χάρη σε ένα ξέσπασμα μείωσαν σε 97-101. Οι Μπακς κάπου εκεί αντέδρασαν πάλι και χάρη σε ένα ξέσπασμα ξέφυγαν με 103-117, δείχνοντας να καθαρίζουν το ματς. Οι Κλίπερς όμως είχαν πάλι τις απαντήσεις και με μία τελευταία αντεπίθεση έφτασαν το ματς στο καλάθι (124-126) χάρη σε τρίποντο του Λάντρι Σάμετ με 23 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε. Στην επόμενη φάση ωστόσο ο Κρις Μίντλετον ήταν ψύχραιμος από την γραμμή των βολών και έκανε το 124-128, με τον Γιάννη στην συνέχεια να κόβει το σουτ του ΤζαΜάικαλ Γκριν και με 1/2 βολές να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments