Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Εξωτερικό μετά τον Παναθηναϊκό

Γιάννης Μπουζούκης: Εξωτερικό μετά τον Παναθηναϊκό
Γιάννης Μπουζούκης: Το πρόσφατο ντέρμπι των "Πράσινων" στη Τούμπα επανέφερε τα σενάρια προσέγγισης του "Δικέφαλου του Βορρά" στην πλευρά του Έλληνα μέσου.

Γιάννης Μπουζούκης: Ο 21χρονος μέσος μαζί με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη αποτελούν τα δύο βασικά περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού. Αμφότεροι κατά καιρούς έχουν δει τα ονόματά τους να “παίζουν” για συλλόγους εντός αλλά και εκτός Ελλάδας, ωστόσο για την ώρα το “Τριφύλλι” δεσμεύει το μέλλον τους. Ο Γιάννης Μπουζούκης στο παρελθόν απασχόλησε έντονα το μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Το πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στη Τούμπα φαίνεται πως επαναφέρει το θέμα, με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να σκέφτεται ξανά την περίπτωση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Οι αρετές του 21χρονου στη δημιουργία αρέσουν στον ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να φαίνεται πως έχει δώσει θετική εισήγηση στη διοίκηση του συλλόγου προκειμένου αυτή με τη σειρά της να χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού.

Στο “Τριφύλλι” παρόλα αυτά δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του παίκτη πόσο μάλλον σε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι “Πράσινοι” πριν λίγο καιρό ανανέωσαν το συμβόλαιο του Μπουζούκη διατηρώντας τον στις τάξεις τους τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022 μη βάζοντας ωστόσο ρήτρα αποδέσμευσης. Πέραν του Παναθηναϊκού, από πλευράς ποδοσφαιριστή έχει καταστεί σαφές πως πρόθεση του είναι μετά την πορεία του στο “Τριφύλλι” να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού και να μην αγωνιστεί σε άλλον σύλλογο της χώρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments