Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Η εκτίμηση του Γιώργου Σαββίδη και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Γιάννης Μπουζούκης: Η εκτίμηση του Γιώργου Σαββίδη και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ
Γιάννης Μπουζούκης: Ο Γιώργος Σαββίδης τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού και δεν θεωρείται απίθανο αυτή να μετουσιωθεί σε πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

Γιάννης Μπουζούκης: Ο 21χρονος μέσος μαζί με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη αποτελούν τα δύο βασικά περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού. Αμφότεροι κατά καιρούς έχουν δει τα ονόματά τους να «παίζουν» για συλλόγους εντός αλλά και εκτός Ελλάδας, ωστόσο για την ώρα το «Τριφύλλι» δεσμεύει το μέλλον τους. Ο Γιάννης Μπουζούκης στο παρελθόν απασχόλησε έντονα το μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, μετά το ντέρμπι των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, το όνομα του βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται ξανά το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Μπουζούκη, με τον Αμπέλ Φερέιρα να θεωρεί πως οι αρετές του νεαρού ποδοσφαιριστή μπορούν να βοηθήσουν αρκετά την ομάδα, έχοντας ήδη δώσει θετική εισήγηση στη διοίκηση του συλλόγου προκειμένου αυτή με τη σειρά της να χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, και στις τάξεις της διοίκησης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει έναν μεγάλο «φαν», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport».

Ο λόγος για τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος ουδέποτε έκρυψε την εκτίμησή του για τον επιτελικό χαφ του Παναθηναϊκού. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ανέβασε story στο Instagram από τον εναγκαλισμό Μπουζούκη και Βιεϊρίνια, χαρακτηρίζοντας τους «παικταράδες», ενώ αυτό δεν είναι το πρώτο διαδικτυακό του «χτύπημα». Στις 27 Μαρτίου 2019, ανήμερα των γενεθλίων του Μπουζούκη, ο υιός Σαββίδης του είχε ευχηθεί “χρόνια πολλά” μέσω Instagram. Τώρα, αν ο θαυμασμός μετουσιωθεί σε πρόταση για τον Μπουζούκη, θα φανεί στο μέλλον.

Γιάννης Μπουζούκης: Η σχέση εκτίμησης με τον Βιεϊρίνια

Ο νεαρός χαφ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο καθώς το προηγούμενο που είχε τελείωνε το καλοκαίρι του 2020. Τελικά, οι «πράσινοι» έπεισαν τον Μπουζούκη και τον έδεσα για τα επόμενα χρόνια. Το διάστημα που το μέλλον του νεαρού ήταν αβέβαιο, αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον. Μια από αυτές ήταν ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Γιώργος Σαββίδης είχε εκφραστεί πολλές φορές με θετικά λόγια για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει εκφραστεί πολλές με θετικά λόγια για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, φέρεται σε αρκετές περιπτώσεις να έχει προτρέψει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κάνουν κίνηση. Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας livesport αναφέρει:Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τον Μπουζούκη το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ, με προτροπή Βιεϊρίνια, ο οποίος είπε στη διοίκηση “πάρτε τον Μπουζούκη, είναι παικταράς”, γιατί ο Παναθηναϊκός ζήτησε 3 εκατ. ευρώ και τον… μισό Λευκό Πύργο από τον ΠΑΟΚ, η σχέση όμως παραμένει.

Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ του Πορτογάλου και του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος μολονότι λίγα λεπτά νωρίτερα, ενώ ο Βιεϊρίνια είχε ισοφαρίσει λίγο πριν την ομάδα του από τα 11 μέτρα, πλησίασε, τον αγκάλιασε, τον φίλησε και αντάλλαξαν κάποια λόγια εκτίμησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments