Αθλητισμός

Κοσμάς Τσιλιανίδης: Έντονο ενδιαφέρον από τη Σταντάρ Λιέγης

Κοσμάς Τσιλιανίδης: Έντονο ενδιαφέρον από τη Σταντάρ Λιέγης
Κοσμάς Τσιλιανίδης: Η ομάδα του Βελγίου φαίνεται πως βλέπει «ζεστά» την περίπτωση του 25χρονου ακραίου του ΟΦΗ.

Κοσμάς Τσιλιανίδης: Ο 25χρονος εξτρέμ είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει φέτος με τη φανέλα του ΟΦΗ, με τις εμφανίσεις του να μην έχουν περάσει απαρατήρητες από ομάδες εντός αλλά και εκτός συνόρων. O Τσιλιανίδης μέχρι στιγμής 5 γκολ και 2 ασίστ σε 9 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Πατρίς”, η Σταντάρ Λιέγης “χτύπησε” την πόρτα του ΟΦΗ για τον Τσιλιανίδη πριν από λίγες μέρες για να κάνει μία πρώτη διερευνητική επαφή με φόντο το επόμενο καλοκαίρι. Η απάντηση που εισέπραξαν οι Βέλγοι είναι πως τη δεδομένη στιγμή ο παίκτης δεν πωλείται, παραπέμποντας τις συζητήσεις για τον Ιούνιο.

Πρόσφατο το όνομα του Κοσμά Τσιλιανίδη είχε βρεθεί στα ρεπορτάζ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η κροατική ομάδα παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τον Έλληνα άσο και είχε στείλει σκάουτερ της για να τον «τσεκάρει» στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Η εμφάνιση του αυτή ενθουσίασε τους ανθρώπους της κροατικής ομάδας, οι οποίοι «έτριβαν» τα μάτια τους με τον Τσιλιανίδη. Δεν αποκλείεται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να υπάρξει και πρόταση για την απόκτηση του Έλληνα εξτρέμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments