Ελλάδα

Στα σημαντικότερα γεγονότα του 20ου αιώνα η γέννηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Στα σημαντικότερα γεγονότα του 20ου αιώνα η γέννηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Η στήλη "Σαν Σήμερα" της εκπομπής του ΣΚΑΙ "Σήμερα" ενσωμάτωσε στα ιστορικά γεγονότα της ημέρας αυτό της γέννησης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Άδωνις Γεωργιάδης: Πως συνδέεται η εφεύρεση των FM με την γέννηση του Άδωνι Γεωργιάδη; Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ βρήκε τρόπο να αναφέρει σε ίδιο χρόνο και τα δύο γεγονότα. Μέσω της εκπομπής “Σήμερα” και της ειδικής στήλης “Σαν Σήμερα” ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στη λίστα με τα ιστορικά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν σαν σήμερα στις 6 Νοεμβρίου.

6 Νοεμβρίου. Σαν σήμερα το 1935 ο Εντ. Άρμοστρονγκ ανακάλυψε τα FM, το 1961 έχασαν τη ζωή τους 43 άνθρωποι από τις σφοδρές πλημμύρες που έπληξαν την Αθήνα ενώ μια δεκαετία αργότερα το 1972 γεννήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και όμως, αυτό παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, στην ενότητα «Σαν σήμερα» όπου περιλαμβάνει ιστορικές στιγμές της ανθρωπότητας.

Μάλιστα όταν ολοκληρώθηκε το βίντεο ο παρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου είπε με δόση χιούμορ στην συμπαρουσιάστριά του Μαρία Αναστασοπούλου «σαν σήμερα γεννήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Είναι ιστορικό γεγονός» με την Μ. Αναστασοπούλου να απαντά «να τα εκατοστήσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1191980554784301057

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments