Πολιτική

Υπόθεση Novartis: Στη Βουλή η κατάθεση του Παναγιώτη Πικραμμένου – Κατονομάζει πολιτικό πρόσωπο

Υπόθεση Novartis: Στη Βουλή η κατάθεση του Παναγιώτη Πικραμμένου – Κατονομάζει πολιτικό πρόσωπο
Υπόθεση Novartis: Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής διαβίβασε αμελλητί την κατάθεση του κ. Πικραμμένου στη Βουλή, καθώς σε αυτήν προσδιορίζεται πολιτικό πρόσωπο.

Υπόθεση Novartis:  Διαβιβάστηκε στη Βουλή η κατάθεση που έδωσε την Πέμπτη στον Άρειο Πάγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος,  στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής διαβίβασε αμελλητί την κατάθεση του κ. Πικραμμένου στη Βουλή, καθώς σε αυτήν προσδιορίζεται πολιτικό πρόσωπο, που φέρεται να είχε ανάμειξη στην έρευνα για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, την χρονική περίοδο που ο φάκελος βρισκόταν στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Υπενθυμίζεται, ότι το επώνυμο του κ. Πικραμμένου είχε αρχικά συμπεριληφθεί στον κατάλογο των δέκα πολιτικών προσώπων που διαβιβάστηκαν στην Βουλή, αλλά τελικά η δικογραφία, ως προς εκείνον, τέθηκε στο αρχείο, με διάταξη της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play