Αθλητισμός

Νίκος Κωστένογλου: Μοναδικό δίλημμα ο τερματοφύλακας στο ντέρμπι

Νίκος Κωστένογλου: Μοναδικό δίλημμα ο τερματοφύλακας στο ντέρμπι
Νίκος Κωστένογλου: Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στην ολοκλήρωσή της, με τον τεχνικό της Ένωσης να διατηρεί ανοιχτή τη θέση του παίκτη που θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια.

Νίκος Κωστένογλου: Με την σημερινή απογευματινή προπόνηση ο “Δικέφαλος” ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση αύριο θα προσπαθήσει να φύγει με το “τρίποντο” από την έδρα των “Πράσινων” προκειμένου να διατηρηθεί όσο πιο κοντά γίνεται με την κορυφή και τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου φαίνεται πως έχει συμπληρώσει το παζλ των παικτών που θα απαρτίζουν τη βασική ενδεκάδα για το ντέρμπι. Μοναδικό ερωτηματικό παραμένει η θέση του τερματοφύλακα, με τους Βασίλη Μπάρκα και Παναγιώτη Τσιντώτα να μάχονται επί ίσοις όροις. Οι δύο τερματοφύλακες παρουσιάζονται σε καλή κατάσταση, πράγμα που κάνει δύσκολη την απόφαση του Νίκου Κωστένογλου στο ποιον θα ρίξει στη μάχη και ποιον θα αφήσει στον πάγκο.

Ωστόσο όλα αναμένεται να κριθούν στην απογευματινή προπόνηση της Ένωσης, με τον Νίκο Κωστένογλου να παίρνει εκεί την τελική του απόφαση. Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με επιθετικές βλέψεις κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όντας στο -6 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, οι “Κιτρινόμαυροι” δεν έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναικός αποδεικνύεται “σκληρό καρύδι” στα ντέρμπι, καθώς παρά το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να κόψει βαθμούς τόσο από τον Ολυμπιακό (2-2) όσο και από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-2).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments