Αθλητισμός

Πραξιτέλης Βούρος: Δύσκολη η περίπτωση του για την ΑΕΚ

Πραξιτέλης Βούρος: Δύσκολη η περίπτωση του για την ΑΕΚ
Πραξιτέλης Βούρος: Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, αλλά η περίπτωση του έχει πολλές δυσκολίες.

Πραξιτέλης Βούρος: Στην αρχή της σεζόν οι άνθρωποι της ΑΕΚ πίστευαν ότι είναι καλυμμένοι με τους στόπερ που έχουν. Η παρουσία των Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου σε συνδυασμό με την επιστροφή του Βράνιες έκαναν τους “κιτρινόμαυρους” να δείχνουν ότι υπάρχει πληρότητα στις θέσεις των στόπερ.

Τον τελευταίο καιρό ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε το ένα πειθαρχικό παράπτωμα πίσω από το άλλο με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βόσνιος δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι. Αυτό οδηγεί τον Ίλια Ίβιτς να ψάχνει στην αγορά για την απόκτηση τουλάχιστον ενός στόπερ. Τον τελευταίο καιρό έχουν διαρρεύσει πολλά ονόματα από τη λίστα των “κιτρινόμαυρων”.

Πραξιτέλης Βούρος: Οι δυσκολίες και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ

Ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα της ΑΕΚ είναι αυτό του Πραξιτέλης Βούρος. Πρόκειται για τον έμπειρο αμυντικό που έχει βγει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και σήμερα αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ. Στα χρόνια που βρίσκεται στη Κύπρο απέκτησε εμπειρίες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Βούρος έχει όλα τα στοιχεία που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας. Ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι καθόλου εύκολη. Αρχικά ο 24χρονος αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να καθίσει στο τραπέζι με τους πρωταθλητές Κύπρου. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει βάλει ρήτρα για άλλη Ελληνική ομάδα. Από την πλευρά του ο Ίλια Ίβιτς θα αναλάβει δράση προκειμένου να περιορίσει τις δυσκολίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments