Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος: Επενδύει χρήματα στην ακαδημία

Γιάννης Αλαφούζος: Επενδύει χρήματα στην ακαδημία
Γιάννης Αλαφούζος: Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έχει πάρει την απόφαση να επενδυθούν περισσότερα χρήματα στις ακαδημίες της ομάδας.

Γιάννης Αλαφούζος: Ο Παναθηναϊκός είχε πάντα πολύ δυνατές ακαδημίες. Πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές έχουν βγει από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Δεν είναι τυχαίο ότι στην περσινή δύσκολη σεζόν η ομάδα στηρίχθηκε κατά βάση στα δικά της παιδιά. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που βγαίνουν από τα σπλάχνα του συλλόγου παραμένουν η προτεραιότητα του πρότζεκτ.

Αυτό έχει οδηγήσει τον Γιάννη Αλαφούζο να πάρει κάποιες αποφάσεις για τα οικονομικά της ομάδας. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν καταφέρει να μειώσουν τα χρέη με το χαμηλό μπάτζετ που υπάρχει. Υπολογίζουν ότι άμεσα θα υπάρχει κάποιο ποσό που θα περισσεύει μετά την αποπληρωμή κάποιον οφειλών. Η απόφαση που έχει παρθεί είναι αυτά τα χρήματα να πάνε για την καλύτερη ανάπτυξη της ακαδημίας.

Γιοάν Μολό: Κοντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του το καλοκαίρι δεν έφερε τα αποτελέσματα που περίμεναν όλοι στον Παναθηναϊκό. Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής και οι κακές σχέσεις με τον τεχνικό των «Πρασίνων», Γιώργο Δώνη φέρνει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportime τονίζοντας πως ο Γάλλος «έσπασε» μόνος του το γυαλί με την συμπεριφορά του μια μέρα πριν την αναμέτρηση του Παναθηναικού με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 30χρονος φέρεται πως απαίτησε από τον προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό, με τον τελευταίο δικαίως να μην κάνει πράξη τα λεγόμενα του Γάλλου και να τον διατηρεί στον πάγκο. Από τότε μέχρι και σήμερα, ο Μολό δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής, με τα σενάρια να τον θέλουν τυπικά εκτός ομάδας.

Η απόκτηση του Γάλλου επιθετικού θυμίζουμε πως ήταν επιλογή του πρώην τεχνικού του «Τριφυλλιού», Νίκου Νταμπίζα ο οποίος ήθελε διακαώς να φέρει τον παίκτη στην Αθήνα χωρίς μάλιστα ο παίκτης να χαίρει εκτίμησης του προπονητή του συλλόγου, Γιώργου Δώνη. Το πιθανότερο σενάριο για τον Μολό το επόμενο διάστημα είναι να περιμένει να φθάσει ο Ιανουάριος προκειμένου να βρει την χρυσή τομή με τους «Πράσινους» για να αποχωρήσει και να αναζητήσει τον νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments