Ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή [10/11/19]

Ερωτικό ωροσκόπιο: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή [10/11/19]
Ερωτικό ωροσκόπιο: Οι προβλέψεις όλων των ζωδίων για σήμερα Κυριακή (10/11/19).

Ερωτικό ωροσκόπιο: Οι προβλέψεις όλων των ζωδίων για σήμερα Κυριακή (10/11/19).

Κριός

Μήπως ονειρευόσασταν διακοπές σε ένα εξωτικό μέρος για εσάς και το ταίρι σας; Δεν υπάρχει πιο ιδανική μέρα από τη σημερινή για να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας. Το μέλλον σας προδιαγράφεται λαμπρό. Γιορτάστε το!

Ταύρος

Μια διαφωνία που στην αρχή φαίνεται ασήμαντη κινδυνεύει να μετατραπεί σε μάχη επικράτησης. Μην επιτρέψετε να συμβεί. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου χωρίς να διαφωνείτε για βλακείες.

Δίδυμοι

Ένας έμπιστος φίλος μπορεί να σας δώσει μια νέα άποψη για μια κατάσταση που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Πείτε του τι έχετε στο μυαλό σας και μετά ακούστε προσεκτικά αυτά που θα σας πει. Μπορεί να ήσασταν τόσο κολλημένοι, που να σας έχουν διαφύγει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.

Καρκίνος

Θέλετε να προγραμματίσετε κάτι ξεχωριστό για το ταίρι σας, οπότε καθίστε κάτω μαζί και διευθετήστε τις λεπτομέρειες. Κάντε την όλη διαδικασία διασκεδαστική αγοράζοντας έναν κουμπαρά γουρουνάκι για να μαζεύετε τα ψιλά σας. Αν συνεργαστείτε θα φτάσετε πιο γρήγορα στον στόχο σας.

Λέων

Όταν πρόκειται για πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους, το ταίρι σας είναι πρόθυμο να κάνει μερικές αλλαγές για εσάς. Αλλά οι αλλαγές δεν γίνονται μέσα σε μια νύχτα, οπότε κι εσείς θα πρέπει να δείξετε λίγη υπομονή.

Παρθένος

Αν πρέπει να επικρίνετε για κάτι το ταίρι σας σήμερα, τουλάχιστον προσπαθήστε να το κάνετε με εποικοδομητικό τρόπο. Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα το πείτε. Δείξτε του πόσα σημαίνει για εσάς και πείτε του ότι θα το αγαπάτε ό,τι και αν συμβεί.

Ζυγός

Σήμερα περάστε τη μέρα σας κάνοντας μικρά πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Πηγαίνετε με το ταίρι σας στο αγαπημένο σας μέρος και περάστε ένα χαλαρό πρωινό με καφέ και εφημερίδες. Στη συνέχεια πηγαίνετε μια βόλτα χεράκι-χεράκι στη γειτονιά σας.

Σκορπιός

Θέλετε να κάνετε μερικές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ζητήστε και την άποψη του συντρόφου σας αλλά μην ταραχθείτε αν θέλει να το αφήσει εξ’ ολοκλήρου πάνω σας. Έχει εμπιστοσύνη στο γούστο σας.

Τοξότης

Ο σύντροφός σας σύντομα θα δεχτεί επισκέψεις από κάποιους φίλους που μένουν μακριά και θα είναι η πρώτη φορά που θα τους γνωρίσετε. Μήπως φοβάστε λίγο; Προσπαθήστε να έχετε ανοιχτό μυαλό. Και οι δικοί σας φίλοι έχουν τις παραξενιές τους!

Αιγόκερως

Αν κάτι δεν έχει χαλάσει γιατί να το φτιάξετε; Η σχέση σας είναι υπέροχη, οπότε συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνετε. Αν πάλι αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε μερικές αλλαγές, ξεκινήστε σιγά-σιγά. Μπορεί τελικά να συνειδητοποιήσετε ότι δε χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα.

Υδροχόος

Άλλαξε κούρεμα; Φοράει καινούργιο πουκάμισο; Ό,τι και αν είναι, σήμερα το ταίρι σας θα σας φαίνεται ιδιαίτερα γοητευτικό. Δεν μπορείτε να κρατηθείτε μακριά του – και πιστέψτε μας, δεν το πειράζει καθόλου.

Ιχθύες

Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να χαλαρώσετε κάπου στην εξοχή με το ταίρι σας, κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Μιλήστε για όλα όσα θα θέλατε να κάνετε μαζί, όσο τρελά και αν σας φαίνονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments