Ελλάδα

ΑΣΟΕΕ: Άντρας των ΜΑΤ κλώτσησε διαδηλώτρια

ΑΣΟΕΕ: Άντρας των ΜΑΤ κλώτσησε διαδηλώτρια
ΑΣΟΕΕ: Ένα βίντεο δείχνει έναν άντρα των ΜΑΤ να σπρώχνει και στη συνέχεια να κλωτσάει μαι διαδηλώτρια έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΑΣΟΕΕ: Το μεσημέρι της Δευτέρας [11/11] σημειώθηκε ένταση έξω από το Οικονομικά Πανεπιστήμιο. Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την ΑΣΟΕΕ και τους φοιτητές που εκείνη την ώρα είχαν βρεθεί στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου.

Η διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από την ΑΣΟΕΕ προσπάθησε να απωθήσει μια ομάδα διαδηλωτών. Ο κόσμος που ήταν μπροστά στα ΜΑΤ δεν έκανε καμία απειλητική κίνηση. Αυτό δεν εμπόδισε τα ΜΑΤ να σπρώξουν χωρίς αιτία τους διαδηλωτές, ενώ ένας από αυτούς άρχισε να κλωτσάει μια κοπέλα. Το βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια για την στάση της αστυνομίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Κατάληψη ΑΣΟΕΕ, 11.11.2019

Στην ΑΣΟΕΕ νωρίτερα. #antireport(από μήνυμα)

Gepostet von Ραδιοφράγματα / Radiofragmata am Montag, 11. November 2019

Αποδοκιμάστηκε ο Νίκος Φίλης

Λίγο αργότερα ο Νίκος Φίλης βρέθηκε έξω από την ΑΣΟΕΕ μαζί του βρέθηκε η Θεανώ Φωτίου, αλλά και η βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 – αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα, η οποία μίλησε για αστυνομοκρατία και ζήτησε να απομακρυνθούν οι αστυνομικοί ώστε να φύγουν οι φοιτητές.

Ωστόσο οι φοιτητές δεν είδαν με καλό μάτι την παρουσία του πρώην υπουργού παιδείας. Οι φοιτητές του ζήτησαν να αποχωρήσει και καταλόγισαν «σε κυρίους σαν τον Φίλη» ότι άνοιξαν το δρόμο στην κυβέρνηση της ΝΔ.

«Δεν έχει καμία δουλειά ο κ. Φίλης. Οι φοιτητικοί σύλλογοι απαιτούν να αποχωρήσουν αμέσως αυτοί που θέλουν να καπελώσουν τους αγώνες των φοιτητών. Να αποχωρήσουν τώρα από το άσυλο. Δεν έχουν καμία δουλειά να καπελώνουν τους αγώνες μας δεν εκπροσωπούν κανέναν δεν εκφράζουν κανέναν έστρωσαν το δρόμο για να μπαίνουν τα ΜΑΤ στο άσυλο.

Το άσυλο είναι για τους αγώνες μας. Δεν έχει καμία σχέση προσπαθούν να το λερώσουν και ο κ.Φίλης και τα υπόλοιπα στελέχη ήρθαν εδώ να κάνουν πανηγύρι και απαιτούμε να αποχωρήσουν τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο φοιτητής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments