Ελλάδα

Κέρκυρα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός σε κτήμα

Κέρκυρα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός σε κτήμα
Κέρκυρα: Την αποκάλυψη ενός ανθρώπινου σκελετού δημοσιοποίησαν οι αστυνομικές αρχές της Κέρκυρας, δίπλα στον οποίο βρέθηκε ένα διαβατήριο ενός 35χρονου άνδρα.

Κέρκυρα: Μάρτυρας μιας μακάβριας εικόνας βρέθηκε κάτοικος της Κάτω Κορακιάνας στη Κέρκυρα, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ανακάλυψε έναν ανθρώπινο σκελετό σε χωράφι της περιοχής. Στο σημείο αμέσως έφθασαν οι αρχές οι οποίοι εκτός του ανθρώπινου σκελετού εντόπισαν λίγο πιο πέρα ένα διαβατήριο ενός 35χρονου άνδρα.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κέρκυρας η είδηση της ανακάλυψης ενός ανθρώπινου σκελετού στο χωριό Κάτω Καρακιάνα. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν κάθε πιθανό σενάριο προκειμένου να ταυτοποιήσουν πρώτα το πτώμα, το οποίο βρέθηκε σε ολική αποσύνθεση και στην συνέχεια τους δράστες που πιθανότατα έφθασαν σε αυτή τη πράξη.

Ο κάτοικος του χωριού αμέσως μετά το θέαμα που αντίκρισε κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές μαζί με τον Ιατροδικαστή Κέρκυρας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Όπως αναφέρεται σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης για την ταυτοποίηση θα φέρει η ανάλυση dna, το οποίο έχει παρθεί ήδη από τον σκελετό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments