Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [12/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [12/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (12/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (12/11/19).

  • Κριός

Δεν χρειάζεται να μιλάτε διαρκώς όταν είστε μαζί με το ταίρι σας. Απολαύστε τη γαλήνη ανάμεσα σας για αλλαγή. Η σιωπή είναι χρυσός.

  • Ταύρος

Στη σχέση σας, εσείς δίνετε ή παίρνετε; Ξεκινήστε να επιστρέφετε όσα παίρνετε από το ταίρι σας. Από την άλλη, αν ο σύντροφός σας είναι αυτός που διαρκώς ζητά, ήρθε η ώρα να του ζητήσετε τα χρωστούμενα.

  • Δίδυμοι

Ποια είναι τα μεγαλύτερα ιδανικά σας; Ανακαλύψτε ποιες ηθικές αξίες διέπουν τη ζωή, τόσο τη δική σας όσο και του αγαπημένου σας. Να είστε ανοιχτοί σε μια ειλικρινή συζήτηση ηθικής, χωρίς να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

  • Καρκίνος

Έχετε κολλήσει και θέλετε τα πράγματα να γίνονται με τον δικό σας τρόπο; Δεν υπάρχει πρόβλημα, όταν το θέμα αφορά μόνο εσάς. Αλλά αν είστε σε μια σχέση, θα πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι. Κανείς δεν είναι τέλειος – ούτε καν εσείς.

  • Λέων

Μην γίνεστε ψωροπερήφανοι. Ο υπέρμετρος εγωισμός σας μπορεί να έχει ταράξει το ταίρι σας περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Ζητήστε συγγνώμη, πριν χειροτερέψουν τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι η αγάπη. Μετά ακολουθεί η τιμή.

  • Παρθένος

Με την εποικοδομητική κριτική θα πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα σήμερα, τουλάχιστον σε σχέση με το ταίρι σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερα σχόλια. Θέλετε να εμπνεύσετε και όχι να αποκαρδιώσετε το ταίρι σας.

  • Ζυγός

Μήπως να αφήσετε για μία φορά το ταίρι σας να σας κερδίσει σε κάτι; Σίγουρα, η νίκη είναι γλυκιά. Αλλά αν κερδίζετε διαρκώς εσείς, κάποια στιγμή το ταίρι σας δεν θα θέλει να παίζει άλλο μαζί σας.

  • Σκορπιός

Μην φοβάστε τις αλλαγές. Καλωσορίστε νέες ιδέες στη ζωή και τη σχέση σας. Αφήστε πίσω σας παλιές προκαταλήψεις που σας έκαναν χαρούμενους μέχρι τώρα. Ανοίξτε την καρδιά σας.

  • Τοξότης

Συνεργαστείτε με το ταίρι σας σε κάτι που χρειάζεται δύο άτομα. Κατεβάστε ιδέες ελεύθερα και χαλαρά. Όταν πλησιάσει απειλητικά το τέλος της προθεσμίας, αναλάβετε εξίσου την ευθύνη.

  • Αιγόκερως

Δεν υπάρχει λόγος για τεράστιες αλλαγές σήμερα. Αλλά αν αλλάξετε έστω και κάτι μικρό στη σχέση σας, θα δείτε τεράστιες διαφορές. Σκεφτείτε τρόπους για να κάνετε μικρές προσαρμογές προς το καλύτερο.

  • Υδροχόος

Σήμερα είναι καλή μέρα για να πειραματιστείτε με μια νέα προσέγγιση για την επίλυση κάποιου προβλήματος. Δοκιμάστε τη σε διάφορες καταστάσεις και δείτε πώς θα αντιδράσει το ταίρι σας. Μπορεί να κάνατε μια σημαντική ανακάλυψη!

  • Ιχθύες

Καθώς εσείς είστε ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού σας, ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα. Κακομάθετε τον εαυτό σας με κάτι ξεχωριστό χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ή δώστε αυτή την ευκαιρία στο ταίρι σας. Μην περιμένετε μια συγκεκριμένη περίσταση για να το γιορτάσετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments