Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [11/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [11/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (11/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (11/11/19).

Κριός

Αν δώσετε βιαστικά μια απάντηση σήμερα, δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι και μάλιστα υπάρχει περίπτωση να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αν μια ερώτηση σας φέρνει σε δύσκολη θέση, πείτε το. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να απαντήσετε.

Ταύρος

Αν δουλέψετε σκληρά σήμερα θα καταφέρετε να σβήσετε αρκετά πράγματα από τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ακυρώσετε κάποια σχέδια με το ταίρι σας για να προλάβετε, μην ανησυχείτε, θα δείξει κατανόηση. Αρκεί να μην το κάνετε συνήθεια.

Δίδυμοι

Είναι εύκολο να καβαλήσετε το καλάμι σε σχέση με το ταίρι σας, ειδικά αν πιστεύετε ότι εκείνος ή εκείνη δεν έχουν ιδέα για το τι γίνεται. Καλό θα είναι να σταματήσετε να το κάνετε αυτό – μια για πάντα. Το να συμπεριφέρεστε πατροναριστικά δεν θα βοηθήσει σε τίποτα.

Καρκίνος

Το μόνο που ρώτησε το ταίρι σας είναι αν θα θέλετε βανίλια ή σοκολάτα. Πραγματικά δεν χρειαζόταν να το συζητάτε για είκοσι λεπτά ή να του απαντήσετε με τόσο απότομο τρόπο. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για κάτι χωρίς να χάσετε την ψυχραιμία σας, κάντε ένα διάλειμμα.

Λέων

Πάλι τηλεόραση και delivery; Μπορείτε και καλύτερα. Ήρθε η ώρα να ζωηρέψετε λίγο τα πράγματα στη σχέση σας. Τι λέτε να βγείτε έξω σε ένα κλαμπ για να χορέψετε σάλσα; Ή μήπως να πάτε σε μια βραδιά ανάγνωσης ποίησης; Κάντε κάτι για να σπάσετε τη ρουτίνα.

Παρθένος

Είστε ικανοί να κινήσετε βουνά, οπότε προχωρήστε και κάντε την προσπάθεια σας. Είτε πρόκειται για κάποια δουλειά στο σπίτι (όπως το να καθαρίσετε το γκαράζ) ή για κάτι πιο σημαντικό (όπως το να κανονίσετε διακοπές σε εξωτικό μέρος), μπορείτε να το κάνετε.

Ζυγός

Ένα δραστήριο σώμα είναι πιο υγιές και αυτό ισχύει τόσο για εσάς όσο και για το ταίρι σας. Όσο περισσότερο βγαίνετε και δραστηριοποιείστε, τόσο πιο πολύ θα διασκεδάζετε. Η μία δραστηριότητα φέρνει την άλλη, οπότε σηκωθείτε από τον καναπέ και ξεκινήστε.

Σκορπιός

Είναι λογικό το ταίρι σας να σας θέλει στο πλευρό του. Όλα και όλοι τα πάνε μια χαρά όταν βρίσκεστε εκεί. Η ιδιαίτερη γοητεία σας δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε κάθε είδους κοινωνική αλληλεπίδραση.

Τοξότης

Η ευθύτητά σας είναι προτέρημα αλλά προς το παρόν καλά θα κάνετε να τη χρησιμοποιείτε μόνο στη δουλειά σας. Το ταίρι σας μπορεί να έχει ανάγκη από μια πιο τρυφερή αντιμετώπιση. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα σχόλια σας πιο εποικοδομητικά και χρήσιμα.

Αιγόκερως

Έχετε άφθονες ιδέες – ειδικά για το πώς θα πρέπει να προχωρήσετε στη σχέση σας. Κάποιες από αυτές είναι πρακτικές και στιβαρές και άλλες κάπως περίεργες. Τουλάχιστον δεν είστε βαρετοί!

Υδροχόος

Έχετε μια πρωτοποριακή ιδέα που μπορεί να αλλάξει τη δυναμική της σχέσης σας; Τολμήστε την! Μια μικρή δραστική αλλαγή μπορεί να ωφελήσει απίστευτα εσάς και το ταίρι σας. Και μάλιστα μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ γρηγορότερα από όσο νομίζετε!

Ιχθύες

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, το μέλλον σας προδιαγράφεται αρκετά καλό, αρκεί εσείς και το ταίρι σας να προσέξετε λίγο τα έξοδά σας. Επικεντρωθείτε στα βασικά και τηρήστε πιστά τον προϋπολογισμό σας. Προσπαθήστε να μην ξεφεύγετε από το στόχο σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments