Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [9/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [9/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (9/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (9/11/19).

Κριός

Μπορεί να χρειαστούν περισσότερες από μία προσπάθειες… Αλλά στο τέλος θα βρείτε τον καλύτερο τρόπο να προσεγγίσετε μια κατάσταση που έχει προκύψει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Μια σχέση απαιτεί δουλειά αλλά τα οφέλη υπερτερούν των προβλημάτων.

Ταύρος

Μετά από μερικές μέρες που αισθάνεστε ότι πετάτε στα σύννεφα, αρχίζετε πάλι να αισθάνεστε προσγειωμένοι. Κρατήστε τα σχέδια με το ταίρι σας χαλαρά. Όλα θα εξελιχθούν πιο ομαλά αν δεν έχετε πολύ κόσμο γύρω σας να σας αποδιοργανώνει.

Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό εργάζεστε πολύ σκληρά, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να διασκεδάσετε! Προσκαλέστε το ταίρι σας να σας κάνει παρέα σε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Κάντε κάτι τρελό!

Καρκίνος

Σήμερα το πρωί μπορεί να αισθάνεστε κάπως εξαντλημένοι αλλά μέχρι το βράδυ θα είστε έτοιμοι για τρέλες με το ταίρι σας. Ζητήστε του να σας κάνει κάποιες προτάσεις ή κάντε του έκπληξη με μια δική σας ιδέα.

Λέων

Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε, και προς το παρόν όλα φαίνεται ότι πάνε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Βρείτε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να δείξετε στο ταίρι σας πόσο ευτυχισμένοι αισθάνεστε και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία του στη ζωή σας.

Παρθένος

Σήμερα βάλτε τον έρωτα στο επίκεντρο: Ετοιμάστε μια ξεχωριστή βραδιά μόνο για εσάς και το ταίρι σας. Με ένα χαλαρό βράδυ στο σπίτι χωρίς περισπασμούς και ενοχλήσεις, θα μπορέσετε να επανασυνδεθείτε.

Ζυγός

Αν η προσωπική σας ζωή μοιάζει κάπως ανισόρροπη, αναζητήστε τη ρίζα του προβλήματος αντί να ψάχνετε κάποιον για να ρίξετε το φταίξιμο. Τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας, έχετε συγκεκριμένους ρόλους στη σχέση σας. Και θα πρέπει και οι δύο να προσπαθήσετε σκληρά για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Σκορπιός

Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να έχετε αντίθετες ιδέες σήμερα αλλά και πάλι μπορεί να βρεθεί μια μέση λύση. Ακούστε προσεκτικά τι έχει να σας πει και σκεφτείτε μήπως τελικά χρειάζεται να προσαρμόσετε την τοποθέτησή σας.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε στη θέση να αμφισβητήσετε τις αξίες σας. Κάποια πεποίθηση που έχετε εδώ και πολύ καιρό, μπορεί να μην σας φαίνεται πλέον σωστή. Μιλήστε στο σύντροφό σας και ζητήστε την άποψη του για το θέμα.

Αιγόκερως

Πείτε στο ταίρι σας ότι θα χρειαστεί όλες του τις δυνάμεις για να μπορέσει να σας ακολουθήσει απόψε! Έχετε απίστευτες αντοχές και τη διάθεση να ξενυχτήσετε. Τίποτα δεν σας φαίνεται υπερβολικά παράτολμο για να το δοκιμάσετε.

Υδροχόος

Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας στέλνει το ταίρι σας. Μπορεί να σας αποκαλύπτει τα μύχια της ψυχής του χωρίς να πει λέξη. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορέσετε να αποκτήσετε, θα σας βοηθήσει να το κατανοήσετε καλύτερα.

Ιχθύες

Αναζητήστε υψηλά ιστάμενους φίλους, για να σας βρουν αυτό που χρειάζεστε. Χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες τους για να κάνετε κράτηση στο πιο μοδάτο εστιατόριο της πόλης. Εσείς και το ταίρι σας αξίζετε μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments