Video

Κατερίνα Διδασκάλου: Πως πήρε τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες

Κατερίνα Διδασκάλου: Πως πήρε τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες
Κατερίνα Διδασκάλου: Τα σενάρια του σίριαλ τα διαβάζω με την ορμή όχι αυτού που παίζει μέσα, αλλά με του αναγνώστη που το απολαμβάνει.

Κατερίνα Διδασκάλου: Η ηθοποιός μίλησε σήμερα στην Φαίη Σκορδά για την τηλεοπτική της επιστροφή ως “Μυρσίνη” στην πετυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” και για το πως επιλέχθηκε για τον συγκεκριμένο ρόλο. «Ζούμε μία άνοιξη της τηλεόρασης πάλι, μπαίνουμε σε έναν καινούριο κύκλο. Με πήρε ο Λευτέρης Χαρίτος τηλέφωνο μία μέρα, δεν τον ήξερα από πριν, μιλούσαμε τρεις ώρες και μου έφερε τα πρώτα σενάρια και είπα: Εδώ είμαστε, ναι», αποκάλυψε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Κατερίνα Διαδασκάλου έκανε ιδιαίτερη μνεία στη σεναριογράφο της σειράς, την Μελίνα Τσαμπάνη. «Το βλέπω πάντα. Είναι ένα σίριαλ το οποίο πρέπει να σου πω ότι τα σενάρια τα διαβάζω με την ορμή όχι αυτού που παίζει μέσα, αλλά με του αναγνώστη που το απολαμβάνει.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μελίνα Τσαμπάνη, που έχει κάνει αυτό το υπέροχο σενάριο, που μας δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε αυτό το πολύ έξυπνο σενάριο», είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments