Αθλητισμός

Άντονι Γκράντι: “Έφυγε” από τη ζωή ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Πανελληνίου

Άντονι Γκράντι: “Έφυγε” από τη ζωή ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Πανελληνίου
Άντονι Γκράντι: Ο Αμερικανός γκαρντ, που είχε αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 40 ετών.

Άντονι Γκράντι: Είδηση που προκαλεί… σοκ έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς νεκρός βρέθηκε σε ηλικία μόλις 40 ετών ο Άντονι Γκράντι. Πρόκειται για τον Αμερικανό πρώην μπασκετμπολίστα, ο οποίος φόρεσε τις φανέλες του Πανελληνίου (2007-09), της ΑΕΚ (2010-11), αλλά και της Καβάλας (2012-13), ενώ είχε αναδειχθεί και δύο φορές πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, όντας ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ των τελευταίων ετών.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο άλλοτε προπονητής του Αρτς Μίλερ ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια. Το μόνο που αναφέρουν τα αμερικανικά Μέσα ήταν πως ενεπλάκη σε μία διαμάχη ανήμερα των γενεθλίων της μητέρας του. Ήδη, παλιοί συμπαίκτες και φίλοι του έχουν σπεύσει να συλλυπηθούν τους οικείους του. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Γκράντι είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα μόλις τον περασμένο Ιούνιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments