Αθλητισμός

Ζωγράφου: Άγριο ξύλο μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών – Τραυματίες και προσαγωγές

Ζωγράφου: Άγριο ξύλο μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών – Τραυματίες και προσαγωγές
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν δρόμοι του Ζωγράφου, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκρούστηκαν με αντίστοιχους του Ολυμπιακού.

Ζωγράφου: Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα του Σαββάτου ανάμεσα σε χούλιγκαν, με αφορμή τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηλυσιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλη μερίδα φίλων του Ολυμπιακού, περίπου 100-150 άτομα, βρίσκονταν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους στο βόλεϊ με τον Ηλυσιακό. Ωστόσο έσπευσαν να επιτεθούν στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στου Ζωγράφου, ενώ ήταν ανοιχτός και υπήρχαν μέσα αρκετά άτομα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν σχετική ενημέρωση για την πιθανή επίθεση, με αποτέλεσμα να μην αποφευχθούν τα χειρότερα και να υπάρξει μεγάλη σύρραξη μεταξύ των οπαδών. Μάχες σώμα με σώμα, αλλά και με άλλα γνωστά “αξεσουάρ” οι οπαδοί δεν έδειχναν μεταξύ τους έλεος. Οι κάτοικοι της περιοχής ήταν σοκαρισμένοι και απομακρύνθηκαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη τραυματιών, ενώ τα επεισόδια διαλύθηκαν με την επέμβαση της αστυνομίας. Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, υπάρχουν 21 προσαγωγές στην αστυνομία, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι οπαδοί του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments