Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [16/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [16/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (16/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (16/11/19). Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τη θέση του στον Αιγόκερω, σας βοηθά όλους να έρθετε πιο κοντά. Έτσι διασφαλίζετε όσα χρειάζονται για να είστε ευτυχείς, υγιείς και να νιώθετε ασφαλείς! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα. Η διάθεσή σας αποζητά όσα σας είναι ευχάριστα και οικεία. Θέλετε θαλπωρή, συναισθηματική ζεστασιά, καλό φαγητό και τους δικούς σας ανθρώπους γύρω σας!

Ο Ερμής συνεχίζει να πορεύεται ανάδρομος στον Σκορπιό. Η αίσια όψη της Σελήνης μαζί του, σας συντονίζει με την ατμόσφαιρα. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια θέση και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Το σκηνικό στήνεται με όλα τα ζώδια του Νερού σε σύμπραξη. Γι’ αυτό η ενέργεια ρέει απρόσκοπτα και σας προστατεύει!

Το Σάββατο, οι προσδοκίες σας για ένα ξεκούραστο και ήσυχο σαββατοκύριακο μπορεί να αποδειχθούν ψευδαίσθηση. Στην αρχή της ημέρας, μπορεί να ανησυχήσετε για καθημερινά προβλήματα ή διαμάχες για διάφορες εργασίες στο σπίτι, επισκευές και βελτιώσεις. Οι επιλογές σας θα είναι περιορισμένες και οι επιθυμίες σας ή οι επιθυμίες ενός ατόμου στην οικογένειά σας, να είναι μεγαλύτερες. Σήμερα, τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν στην ερωτική σας ζωή, θα σας υπενθυμίσουν τα λάθη ή τις παραλείψεις σας στη σχέση σας που θα πρέπει να επεξεργαστείτε.

Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα δεν θα σας ενοχλήσουν αλλά μπορεί να σας αγχώσουν λίγο. Είναι πιθανό να δημιουργήσουν μια αίσθηση αβεβαιότητας σχετικά με τη μελλοντική σας εξέλιξη. Εάν έχετε πιο απλές και εφικτές προσδοκίες και σχέδια για τη σημερινή μέρα, να είστε βέβαιοι ότι θα εξελιχθούν προς όφελός σας. Σήμερα θα αισθανθείτε ευτυχισμένοι για τα μικρά πράγματα στη ζωή σας, στα οποία δεν δίνατε ιδιαίτερη σημασία μέχρι τώρα.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα η κατάσταση της υγείας σας ή τα συναισθήματά σας θα είναι ασταθή (ίσως και τα δύο). Το άγχος των τελευταίων ημερών θα φέρει πάλι στην επιφάνεια κάποια παλιά σας αδιαθεσία ή νευρικότητα και απερισκεψία στα λόγια και τις ενέργειες σας. Μην ψάχνετε εύκολες λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χειροτερέψετε τα πράγματα, οπότε φροντίστε οι λύσεις που θα δώσετε να είναι πρακτικές και επικεντρωμένες στις ενέργειές σας, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που μπορεί να έχετε. Το Σάββατο θα σας δώσει ελπίδα και αισιοδοξία σε θέματα που είναι σημαντικά για σας. Οι συζητήσεις με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα έχουν θετική επίδραση πάνω σας.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο θα είναι ευνοϊκή μέρα για δουλειά, ακόμη και αν αφορά κάτι μικρό ή μια συγκεκριμένη εργασία για το σπίτι σας. Οι συζητήσεις σας με τον/τη σύζυγό σας θα σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρηση σας ή κάποια δέσμευση που θα χρειαστεί να κάνετε τις επόμενες ημέρες. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις με τα άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε συζητήσεις ή συναντήσεις με ανθρώπους στην οικογένειά σας, με παλιούς ή νέους φίλους. Τα θέματα συζητήσεών σας θα είναι περιορισμένα και θα αφορούν κατά κύριο λόγο την προσωπική σας ζωή, τα παιδιά ή την οικογένειά σας. Θα επικεντρωθείτε κυρίως σε ενέργειες που αφορούν τους αγαπημένους σας. Θα είναι δύσκολο να κάνετε πράγματα έξω από το σπίτι σας.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα ξοδέψετε χρήματα για το σπίτι σας ή για κάτι που έχετε κανονίσει από πριν. Η σημερινή μέρα θα σας τρομάξει με νέα ή με κάποιο γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα. Οι σχέσεις με άτομα στα ζώδια του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού, θα σχετίζονται με θέματα που θα τραβήξουν την προσοχή σας κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments