Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [14/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [14/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (14/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (14/11/19). Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της τύχης βρίσκεται στον Τοξότη, εν αναμονή του περάσματός του στον Αιγόκερω. Αυτή η αλλαγή εδαφών θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου. Έχετε όλο το ενδιάμεσο διάστημα, για να απορροφήσετε τώρα όση περισσότερη θετική ενέργεια μπορείτε από τον Δία!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους σήμερα. Μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες και στοιχεία από πολλές πλευρές. Επειδή θα είναι μεγάλος ο όγκος, φροντίστε να ξεχωρίσετε τι σας χρειάζεται και τι όχι. Μην ξεχνάτε ότι ο επικοινωνιακός Ερμής είναι ανάδρομος στον Σκορπιό. Ίσως να αποκαλύψετε ένα μυστήριο ή μια απάτη! Η Σελήνη σχηματίζει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από τον Τοξότη και τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Δημιουργείται έτσι ένα Τ-τετράγωνο: Σελήνη και Αφροδίτη σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Όλη αυτή η συγκυρία μπορεί να αποτελέσει έμπνευση – αλλά και να σας μπερδέψει αρκετά!

Την Πέμπτη θα κάνετε κάποιες δύσκολες συζητήσεις με φίλους ή συναδέρφους σας. Η σχέση σας με αυτούς τους ανθρώπους θα είναι περίπλοκη και λεπτή. Εσείς ή εκείνοι μπορεί να αισθανθούν κατά κάποιο τρόπο εξαπατημένοι, παραπλανημένοι από ψευδείς πληροφορίες ή ψευδείς υποσχέσεις και άλλα. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για δουλειές που σχετίζονται με ταξίδια, μεταφορές, επικοινωνίες, τουρισμό και άλλα.

Μπορεί να χαρείτε με κάποια καλά νέα ή μια πρόταση που σχετίζεται με δουλειά, που θα λάβετε από άλλο μέρος. Η Πέμπτη θα σας εκπλήξει με διάφορες συναντήσεις, νέα, συζητήσεις ή προτάσεις. Η σημερινή μπορεί να είναι μια πολύ δυναμική αλλά και τεταμένη ημέρα. Μπορεί να λυπηθείτε από ένα γεγονός, που αφορά έναν άντρα στο ζώδιο του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε μια σημαντική ή ενδιαφέρουσα συζήτηση ή συνάντηση. Μπορεί να προκύψουν μικρά έσοδα στον προϋπολογισμό σας ή να χαρείτε με κάποιο άλλου είδους κέρδος. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με πονηρούς και υποκριτές ανθρώπους. Μην επιτρέψετε ούτε στον εαυτό σας να παρασυρθεί σε τέτοιου είδους ενέργειες. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν το σπίτι ή κάποια άλλη ιδιοκτησία σας.

  • Την προσοχή όσων γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα τραβήξουν σήμερα γεγονότα ή άνθρωποι από διάφορα μέρη.

Θα είστε νευρικοί, ανήσυχοι και θα προκαλείτε εύκολα εντάσεις. Οι άνθρωποι γύρω σας θα χρειαστούν την προσοχή και τη φροντίδα σας. Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της ημέρας για να κάνετε θαύματα.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Πέμπτη θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα βιώσετε περίεργα γεγονότα ή θα λάβετε απροσδόκητα νέα. Η σημερινή μέρα είναι σημαντική για το μέλλον σας, οπότε προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε και τι υποσχέσεις θα δώσετε. Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις, για να δημιουργήσετε ή να διαφυλάξετε κάτι σημαντικό για εσάς. Πάνω απ’ όλα, προτεραιότητά σας θα πρέπει να είναι οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένειά σας.

  • Την Πέμπτη, όσοι γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα ασχοληθείτε με διάφορες οικογενειακές υποθέσεις και καθήκοντα.

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ευνοϊκά. Ένα φλερτ ή η παρουσία ενός ευχάριστου ατόμου θα κάνει την ημέρα σας ξεχωριστή. Νέα ή συνομιλίες με φίλους από κοντά και μακριά, θα σας προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για σημαντικά σχέδια ή οικονομικά σας συμφέροντα. Θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments