Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [15/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [15/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (15/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (15/11/19). Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τη θέση της στον Τοξότη, σας κάνει πιο δεκτικούς και ανοικτούς σε εξερευνήσεις. Έχετε την πλήρη εικόνα των πραγμάτων! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. Η μέρα σας διέπεται από ποικιλία καθηκόντων και υποχρεώσεων. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια όψη με τον Άρη, πριν περάσει σε κενό πορείας. Θα έχετε όλη την ελευθερία να ασχοληθείτε με όσα θέματα έχετε σε εξέλιξη.

Η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας αργότερα, όταν περάσει στον Καρκίνο. Από εκεί και μετά, θα αναζητήσετε τη θαλπωρή και την άνεσή σας. Το φεγγάρι στον Καρκίνο εστιάζει στο σπιτικό και τους δικούς σας ανθρώπους, όσα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα! Η Παρασκευή είναι μέρα που ευνοεί τη μητρότητα και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσετε οικογένεια, να βάλετε μπροστά για ένα παιδί. Οι επαφές και οι συζητήσεις της μέρας μπορεί να σας προκαλέσουν συναισθήματα κάθε είδους. Θα βιώσετε δισταγμό και ασάφεια στις ενέργειες ανθρώπων στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Τα άτομα στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη θα σας ευχαριστήσουν με νέα που θα φέρουν ή με την παρουσία τους στη ζωή σας.

Μπορεί να προκύψει ένταση ή συγκρούσεις στην εργασία σας, σε σχέση με εξοπλισμό, αγαθά, προϊόντα και άλλα υλικά πράγματα. Όπως αναφέραμε και στην αρχή, αυτή θα είναι ευνοϊκή και ξεχωριστή μέρα για τη γέννηση ενός παιδιού και για τη διοργάνωση σημαντικών συγκεντρώσεων που σχετίζονται με ένα μωρό ή ένα παιδί. Σήμερα πολλοί από εσάς θα ταξιδέψουν για οικογενειακούς λόγους, για να μείνουν σε συγγενείς ή για να συναντήσουν συγγενείς στο πατρικό τους.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα καλό θα ήταν να φροντίσετε την κατάσταση της υγείας σας. Δεν θα μπορέσετε να βρείτε μια οριστική λύση στα οικονομικά σας προβλήματα ή τις ανησυχίες σας. Αποφύγετε τις διαφωνίες, ειδικά αν γνωρίζετε εκ των προτέρων τι είδους άτομα έχετε απέναντί σας. Κάποια νέα που θα έρθουν από μακριά μπορεί να σας χαροποιήσουν.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Έχετε μπροστά σας μια σημαντική μέρα, γεμάτη με ευχάριστες ή σημαντικές εμπειρίες για σας. Η τύχη θα βρει τη θέση της, σε εκείνες τις στιγμές της ζωής σας που είναι σημαντικές για το μέλλον σας. Μην περιμένετε μικρά ή ασήμαντα πράγματα… Σήμερα να περιμένετε την επιβεβαίωση μιας πρόσκλησής σας ή κάποια άλλη δέσμευση. Τα γεγονότα που θα προκύψουν απαιτούν περισσότερη σκέψη, συλλογισμό και πρακτικότητα στις ενέργειές σας, αλλά όχι ψυχρότητα ή εγωισμό.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα δείτε να παίρνουν μπροστά κάποια γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος σας, τα οποία είχαν μείνει στάσιμα ή σε κατάσταση αναμονής. Τυχόν εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με άνδρες: Τους συγγενείς σας, τους συναδέλφους, τους συνεργάτες, τους φίλους σας και άλλους. Σήμερα θα αρχίσετε να βλέπετε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας σε σχέση με πράγματα που σας προκαλούσαν άγχος ή φόβο τον τελευταίο καιρό.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή θα έχετε διάφορες συναντήσεις ή θα συμμετέχετε σε μια συγκέντρωση. Δυστυχώς μπορεί και να στενοχωρηθείτε από νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα που γνωρίζετε. Διάφορα γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της μέρας και σχετίζονται με τις γυναίκες, θα σας προκαλέσουν πολύ δυνατά ή αναπάντεχα συναισθήματα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments