Αθλητισμός

Χουάν Χοσέ Περέα: Στόχος της Τζένοα ο παίκτης του Παναθηναϊκού

Χουάν Χοσέ Περέα: Στόχος της Τζένοα ο παίκτης του Παναθηναϊκού
Χουάν Χοσέ Περέα: Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι μεταγραφικός στόχος της Τζένοα.

Χουάν Χοσέ Περέα: Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός έφερε στην Ελλάδα τον νεαρό επιθετικό από τις ακαδημίες της Πόρτο. Τότε πολλοί απόρησαν με αυτή την κίνηση, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας ήταν σίγουροι για την επιλογή τους. Μετά από ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής, ο Περέα έχει δείξει δείγματα της ποιότητας του.

Ένας 19χρονος Κολομβιανός με θητεία στις μικρές ομάδες της Πόρτο μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Ειδικότερα με τις πρόσφατες εμφανίσεις του Περέα με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Μια από τις ομάδες που φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του είναι η Ιταλική Τζένοα.

Ιταλικές σειρήνες για Περέα

Σημερινό δημοσίευμα της κορυφαίας ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta Dello Sport» αναφέρει πως ο Περέα βρίσκεται στις εναλλακτικές της Τζένοα ενόψει Ιανουαρίου. Οι «ροσομπλού» βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή μετά τον τραυματισμό του Κουάμε και βασικός τους στόχος είναι να δανειστούν από τη Μίλαν τον Πολωνό Κρις Πιάτεκ.

Σε περίπτωση, ωστόσο, που δεν καταφέρουν κάτι τέτοιο, τότε μία από τις εναλλακτικές τους επιλογές είναι ο Χουάν Περέα του Παναθηναϊκού και ο Ιμπραχίμα Νιάν της Μετς. Πάντως, σημειώνεται στο δημοσίευμα πως για την ώρα καμία από τις περιπτώσεις αυτές δεν είναι προχωρημένη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments