Ειδήσεις

Φώτης Ιωαννίδης: Αρέσει στη Χαρτς ο άσος της Εθνικής Ελπίδων

Φώτης Ιωαννίδης: Αρέσει στη Χαρτς ο άσος της Εθνικής Ελπίδων
Φώτης Ιωαννίδης: Ο νεαρός επιθετικός του Λεβαδειακού έκανε "κλικ" στον προπονητή της Χαρτς.

Φώτης Ιωαννίδης: Από την περασμένη σεζόν ο νεαρός Έλληνας άσος του Λεβαδειακού ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Η απόδοσή του δεν έμεινε απαρατήρητη, με τον Ιωαννίδη να παρακολουθείται στενά από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Πλέον ο νεαρός επιθετικός προστέθηκε και στα ραντάρ της Χαρτς.

Την περασμένη Παρασκευή, η Εθνική Ελπίδων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Εδιμβούργο, νίκησε με 1-0 τη Σκωτία, και πέρασε μόνη και αήττητη στην κορυφή του ομίλου της για τα προκριματικά του Euro U21 μετά από 4 αγωνιστικές. Ένας από τους ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που ξεχώρισαν ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο 19χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο με το εθνόσημο και αγωνίστηκε για περίπου 40′, μπαίνοντας στη θέση του Καμπετσή. Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής τα πεπραγμένα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έκανε τον (προσωρινό) τεχνικό της Χαρτς, Όστιν Μακ Φι, να σημειώσει το όνομα του και να τον παρακολουθεί. Μένει να δούμε αν ο Ιωαννίδης συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο και καταφέρει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments