Ελλάδα

Κατερίνη: Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα της 17χρονης [pics&vids]

Κατερίνη: Συγκλονίζει το μήνυμα του πατέρα της 17χρονης [pics&vids]
Κατερίνη: Τραγικό επίλογο είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης και της μητέρας της που είχαν εξαφανιστεί στις 8 Νοεμβρίου.

Κατερίνη: Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη και της 45χρονης μητέρας της, οι οποίες αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου 2019. Οι σοροί των δύο γυναικών εντοπίστηκαν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου μέσα στο αυτοκίνητό τους σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας.

Χαρακτηριστικό του πόσο απόκρυμνο είναι το σημείο είναι ότι το drone που είχαν επιστρατεύσει οι αρχές στην επιχείρηση εντοπισμού της 17χρονης και της 45χρονης έφτασε σε βάθος 105 μέτρων και μόνο τότε ήταν ορατό ένα τμήμα του αυτοκινήτου. Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από το drone στις 11.40 το πρωί. Στη συνέχεια, από κλιμάκια αντρών της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη χαράδρα εντοπίστηκαν εξωτερικά και περιμετρικά του οχήματος οι σοροί μάνας και κόρης. Στο σημείο βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης των δύο σορών.

Ο Μανώλης Δεληγιάννης, πατέρας της 17χρονης και άντρας της 45χρονης ζει μία πραγματική τραγωδία, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και ότι τα δύο πιο αγαπημένα του πρόσωπα δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή. «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια», έγραψε στον προσωπικό του λοαγαριασμό στο Facebook, o κ. Δεληγιάννης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα, εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της, στις 8 Νοεμβρίου, από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν.

Συγγενείς είχαν αποκάλυψαν τις προηγούμενες ημέρες ότι η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε ξεκινήσει με την κόρη της, στην οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της, για μια βόλτα. Μόλις 26 χιλιόμετρα μακριά από την Κατερίνη, στο δρόμο προς την Ελασσόνα, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη μάνα βρέθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη χαράδρα, σε βάθος περίπου 120 μέτρων.

Για την αναζήτηση της Μαρίας – Ιωάννας είχε εκδοθεί amber allert. Ωστόσο, όσο περνούσαν οι μέρες, οι ελπίδες στέρευαν, αφού καμία πληροφορία δεν είχε δοθεί. Το γεγονός είχε επισημάνει μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments