Αθλητισμός

Πραξιτέλης Βούρος: Υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ

Πραξιτέλης Βούρος: Υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ
Πραξιτέλης Βούρος: Ο Έλληνας αμυντικός ήταν μέσα στους παίκτες που βρέθηκαν στην μεταγραφική λίστα του Ίλια Ίβιτς.

Πραξιτέλης Βούρος: Ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεκινήσει όλες τις ενέργειες προκειμένου να αρχίσει το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει πάρει τα κλειδιά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να προχωρήσει στις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν για να επιστρέψει η Ένωση στην κορυφή. Μια από τις προτεραιότητες των ανθρώπων της ομάδας είναι η απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο Ίβιτς έχει φτιάξει την σχετική λίστα και σε αυτή υπάρχει το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου. Το όνομα του Έλληνα στόπερ έπαιξε για καιρό στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και οι άνθρωποι της Κυπριακής ομάδας δηλώνουν άγνοια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον, απλά οι “κιτρινόμαυροι” δεν το έχουν δείξει με επίσημο τρόπο.

Εκεί κολλάει του Βούρου

Από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι η περίπτωση Βούρου μόνο εύκολη δεν είναι. Εκτός από το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τον ΑΠΟΕΛ, ο έμπειρος αμυντικός είναι δεσμευμένος και με τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, όποια Ελληνική ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να καταβάλει στους Πειραιώτες το ποσό των 300.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Βέβαια αυτές οι ρήτρες μπορούν εύκολα να παρακαμφθούν. Αυτό το έχουμε δει ξανά στο παρελθόν. Ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν οι τρεις εμπλεκόμενες πλευρές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments