Πολιτισμός

Είναι επίσημο, το Joker αποκτά sequel

Είναι επίσημο, το Joker αποκτά sequel
Το πολυπόθητο sequel του Joker είναι γεγονός και η DC ετοιμάζει και άλλα origin stories.

Οι συμφωνίες έκλεισαν, οι υπογραφές έπεσαν και το δεύτερο μέρος της τεράστιας εισπρακτικής επιτυχίας “Joker” είναι πραγματικότητα. Είναι μια εξέλιξη που την περιμέναμε, καθώς τα έσοδα της πρώτης ταινίας έχουν ξεπεράσει μέχρι στιγμής το 1 δισεκατομμύριο ευρώ παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Warner προχωράει με το sequel και αυτός που θα το αναλάβει θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο σκηνοθέτης και της πρώτης ταινίας, Todd Phillips. Ο ίδιος, όπως και ο κινηματογραφικός Joker, Joaquin Phoenix είχαν κάνει αισθητή την επιθυμία τους για μια συνέχεια του project.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Phillips είναι σε συζητήσεις με το στούντιο για να αναλάβει και άλλα origin stories χαρακτήρων της DC, αφού έτσι και αλλιώς εδώ και κάποιο καιρό ακούγονται φήμες για μια ταινία τέτοιου είδους αφιερωμένη στον Lex Luthor.

Όσοι λοιπόν περιμένατε ότι το Joker θα είναι μια αυτόνομη ιστορία και θα διαχωριστεί από τις υπόλοιπες ταινίες του είδους πέσατε έξω, αφού η εμπορευματοποίηση δεν θα μπορούσε να μη χτυπήσει την πόρτα μιας τόσο πετυχημένης – οικονομικά και όχι μόνο – ταινίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments