Αθλητισμός

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Ξεκίνησε τις επαφές με τον Αστέρα ο Ίβιτς

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Ξεκίνησε τις επαφές με τον Αστέρα ο Ίβιτς
Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Διερευνητικές επαφές με τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης για τον νεαρό στόπερ έχει ξεκινήσει ο Ίλια Ίβιτς.

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Τον 23χρονο στόπερ του Αστέρα Τρίπολης έχει βάλει στο στόχαστρό της η ΑΕΚ προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς βρίσκεται ήδη σε ανοιχτή γραμμή με τους Αρκάδες, για πιθανή μεταγραφή του Πασαλίδη στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την “Ώρα των σπορ”, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έσπευσε να μάθει από επίσημα χείλη το ποσό, το οποίο αξιολογούν οι Αρκάδες για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη με φόντο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σε πρώτο χρόνο ο Αστέρας φέρεται να αξιώνει περί τις 500.000 ευρώ, αξιώνοντας κι ένα ποσοστό μετπαώλησης. Το συμβόλαιο του νεαρού στόπερ λήγει το 2021.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης αγωνίζεται από το 2017 στον Αστέρα Τρίπολης, προερχόμενος από τον Αιγινιακό. Στην Τρίπολη είναι ένας πραγματικός «ηγέτης» στην άμυνα, παίρνοντας φανέλα βασικού από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αρκαδία. Οι εμφανίσεις του με τον Αστέρα του έδωσαν μάλιστα και κλήση στην Εθνική Ελλάδος, σε φιλικό αγώνα εναντίων της Σαουδικής Αραβίας, χωρίς τελικά να αγωνιστεί. Γεννημένος στις 19/7/1996 έχει πετύχει και δύο γκολ, ένα απέναντι στην Λαμία και ένα με αντίπαλο τον Πλατανιά. Ήταν μέλος της Εθνικής Ελπίδων Κ21, με 11 εμφανίσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments