Ελλάδα

Αδιανόητο μήνυμα διαχειριστή που απαγορεύει τη χρήση του ασανσέρ από ντελίβερι (pic)

Αδιανόητο μήνυμα διαχειριστή που απαγορεύει τη χρήση του ασανσέρ από ντελίβερι (pic)
Οι ντελίβερι πέρα από τις δυσκολίες του επαγγέλματός τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις παραξενιές του εκάστοτε διαχειριστή πολυκατοικίας.

Η δουλειά των ντελίβερι είναι αρκετά άχαρη. Όποιες και να είναι οι καιρικές συνθήκες, σε αργίες και γιορτές, οι διανομείς τρέχουν ασταμάτητα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών, βάζοντας πολλές φορές σε κίνδυνο τη ζωή τους. Είναι από τα πιο δύσκολα επαγγέλματα, αλλά αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι «μια απλή βόλτα με το μηχανάκι».

Οι κίνδυνοι του συγκεκριμένου επαγγέλματος είναι πολλοί. Ατυχήματα, ληστείες, όλες οι κακουχίες του δρόμου, η αγενής συμπεριφορά των οδηγών, οι ατελείωτες ώρες πάνω στο μηχανάκι που δημιουργούν μυοσκελετικά προβλήματα. Πλέον οι διανομείς έχουν να αντιμετωπίσουν και τις παραξενιές του εκάστοτε διαχειριστή πολυκατοικίας.

Υπάρχουν αρκετές πολυκατοικίες, στις οποίες απαγορεύεται η είσοδος στον εσωτερικό χώρο της πολυκατοικίας σε ντελίβερι, κούριερ και διανομείς φυλλαδίων. Η συγκεκριμένη απαγόρευση είναι απολύτως δεκτή και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας θα πρέπει να ακολουθούν την οδηγία και όταν παραγγέλνουν φαγητό ή δέμα, θα πρέπει να κατεβαίνουν και παραλαμβάνουν, ενώ οι διανομείς πετάνε απλά τα φυλλάδιά τους κάτω από την πόρτα της εισόδου στην πολυκατοικία.

Όμως σε μία πολυκατοικία, ο διαχειριστής αποφάσισε ότι οι διανομείς επιτρέπεται να εισέλθουν στο εσωτερικό χώρο της πολυκατοικίας, αλλά απαγορεύεται να χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Θα πρέπει δηλαδή να πάνε την παραγγελία με τα πόδια, ακόμα και αν ο πελάτης βρίσκεται στον τελευταίο όροφο. Το μήνυμα έχει γίνει viral στα social media τις τελευταίες ώρες και έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Το μήνυμα γράφει χαρακτηριστικά: «Η χρήση του ασανσέρ είναι μόνο για τους ενοίκους και τους επισκέπτες τους. ΟΧΙ για delivery».

Δείτε το εξωφρενικό μήνυμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments