Αθλητισμός

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Η διάψευση της ΑΕΚ και το παρασκήνιο

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Η διάψευση της ΑΕΚ και το παρασκήνιο
Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Η ΑΕΚ διέψευσε τα σενάρια περί επαφών με τον Έλληνα αμυντικό και στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά είχε λόγο για την κίνηση της.

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης: Το όνομα του Έλληνα αμυντικού βρέθηκε εσχάτως στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, η οποία φερόταν να ενδιαφέρεται «θερμά» για την περίπτωση του. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», Ίλια Ίβιτς, φερόταν να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αστέρα Τρίπολης για μια πιθανή μεταγραφή του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν σε διάψευση των φημών για επαφές, τόσο με την ομάδα της Αρκαδίας, όσο και με την πλευρά του παίκτη.

Στην Ένωση είναι δεδομένο πως βρίσκονται στην αναζήτηση ενός στόπερ ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδους καθώς δίχως αμφιβολία είναι μια θέση που «πονά» τον Δικέφαλο. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», στην ΑΕΚ θέλησαν να υποβαθμίσουν την περίπτωση Πασαλίδη, φοβούμενοι έναν επικοινωνιακό κάζο. Κι αυτό γιατί δεν θέλουν επ’ ουδενί να χάσουν έναν παίκτη από εμπλοκή άλλης ομάδας.

Από την πλευρά της ΑΕΚ αν δεν εξασφαλίσουν όλες τις υπογραφές, το θέμα Πασαλίδη θα διαψεύδεται. Πάντως, αυτό που τονίζεται στο δημοσίευμα είναι ότι τόσο οι παράγοντες του Αστέρα Τρίπολης όσο και η πλευρά του παίκτη έχουν αντιληφθεί πως αυτή την περίοδο μόνο μία επιλογή έχουν από την Ελλάδα. «Στην ΑΕΚ θα παίξει άμεσα και το ξέρει», λένε.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Στην έξοδο από την ΑΕΚ

Σταθερός παγκίτης αποδεικνύεται τη φετινή σεζόν ο 27χρονος επιθετικός. Ο Νίκος Κωστένογλου δείχνει να μην συμπεριλαμβάνει τον παίκτη στο ροτέισον που πραγματοποιεί στην επιθετική του γραμμή, με τον Έλληνα τεχνικό να μην εμπιστεύεται τις αρετές του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Η παρουσία του 27χρονου περνάει σχεδόν απαρατήρητη από την ΑΕΚ, με την διοίκηση να σκέφτεται πιθανή παραχώρηση του Κλωναρίδη κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το συμβόλαιο του έμπειρου εξτρέμ με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν πως οι δύο πλευρές θα φθάσουν μαζί μέχρι το τέλος της διαδρομής. Ο Κλωναρίδης όπως κάθε ποδοσφαιριστής εκφράζει παράπονα για την μη συμμετοχή του και αυτό δεν αποκλείεται να φέρει άμεσες εξελίξεις. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ γύρω από την ΑΕΚ, για τον 27χρονο υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από σύλλογο της Σούπερ Λιγκ, ο οποίος δεν αποκλείεται να κινηθεί και επίσημα τον Ιανουάριο ζητώντας τουλάχιστον τον δανεισμό του από την Ένωση.

Τη φετινή σεζόν ο Κλωναρίδης μετρά τέσσερις συμμετοχές, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το Γιουρόπα Λιγκ. Θυμίζουμε πως αυτή είναι η δεύτερη θητεία του Ελληνοβέλγου επιθετικού στην ΑΕΚ, καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου παίζοντας στην πρώτη ομάδα την διετία 2010/12.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments