Αθλητισμός

Άντονι Μουνιέ: Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό

Άντονι Μουνιέ: Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό
Άντονι Μουνιέ: Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται σταθερά στους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται στο "Τριφύλλι", με τον σύλλογο να αναζητά την ιδανική φόρμουλα προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.

Άντονι Μουνιέ: Συνέχεια στις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών για τον Παναθηναϊκό, καθώς η φυγή του Φάνη Τζανδάρη δεν θα είναι η μόνη για τον χειμώνα στο “Τριφύλλι”. Η λίστα του Γιώργου Δώνη με τους “κομμένους” αποτελείται από ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές με δυσκολότερη περίπτωση να χαρακτηρίζεται αυτή του Γάλλου επιθετικού, Άντονι Μουνιέ. Ο 32χρονος εδώ και καιρό βρίσκεται σταθερά μεταξύ πάγκου και εξέδρας, με τον τεχνικό των “Πράσινων” να μην τον υπολογίζει στα σχέδια του.

Στον Παναθηναϊκό αναζητείται η κατάλληλη φόρμουλα προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει με όσο το δυνατόν λιγότερο “χασούρα” όσον αφορά το οικονομικό σκέλος. Από την άλλη η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει πως για να πει ο Μουνιέ το “αντίο” θα πρέπει να καλυφθεί όλο το ποσό του συμβολαίου της φετινής χρονιάς.

Οι “Πράσινοι” συνεχίζουν τις κινήσεις τους προκειμένου να ελαφρύνουν το ρόστερ τους από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται ξεκινώντας στην συνέχεια τις περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται για την ενίσχυση της ομάδας. Η διοίκηση του “Τριφυλλιού” σε συνεργασία πάντα με τον Γιώργο Δώνη εξετάζει παράλληλα και πιθανές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αναμένεται να είναι έντονη για τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ακούγονται πως θα έρθουν στον σύλλογο μπαίνοντας τάχιστα στις επιλογές του Γιώργου Δώνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments