Lifestyle

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν κρύβει τον έρωτά του με την Κατερίνα Γερονικολού

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν κρύβει τον έρωτά του με την Κατερίνα Γερονικολού
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του φαίνεται πως διάγει ο γνωστός ηθοποιός όντας στο πλάι της Κατερίνας Γερονικολού.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σχέση του γνωστού ηθοποιού με την Κατερίνα Γερονικολού δεν κρύβεται. Βασίκα κανένας από τους δύο πλέον δεν θέλει να την κρατήσει κρυφή, καθώς δεν είναι λίγες οι κοινές τους αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Το λαμπερό ζευγάρι διάγει εξαιρετική περίοδο, πραγματοποιώντας μάλιστα και κοινό κινηματογραφικό ρόλο πρωταγωνιστώντας στην ταινία “Τα Πάντα”.

Οι συχνές κοινές έξοδοι και εμφανίσεις σε γκαλά και θεατρικές παραστάσεις έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην νυχτερινή Αθήνα. Οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους αφήνοντας πίσω τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, όπου έκρυβαν την ύπαρξη του στα ΜΜΕ.

Η Κατερίνα Γερονικολού μάλιστα συχνά πυκνά ανεβάζει στα προσωπικά της μέσα δικτύωσης φωτογραφίες από τις κοινές τους εξόδους. Τελευταίο χρονικά ποστ είναι μια φωτογραφία, η οποία προέρχεται από τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Για Πάντα», όπου συμπρωταγωνιστούν, η Κατερίνα ποζάρει στην αγκαλιά του καλού της, χαμογελαστή και δείχνοντας πολύ ευτυχισμένη.

«Δεν ξέρω αν το Για Πάντα υπάρχει. Δεν ξέρω αν ο πραγματικός έρωτας μπορεί να σταματήσει να υπάρχει, έτσι ξαφνικά. Γι’ αυτά θα μιλήσει η ταινία μας. Εγώ όμως, γι’αυτή την ταινία θα είμαι περήφανη. Για Πάντα. 1 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τη συνόδευε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments