Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Έντονη κακοκαιρία την Τρίτη σε πολλές περιοχές – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Έντονη κακοκαιρία την Τρίτη σε πολλές περιοχές – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Βροχές και καταιγίδες για πολλές περιοχές της Ελλάδας προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρούΆστατος θα παραμείνει ο καιρός στη χώρα μας το επόμενο 24ωρο σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου. Η αστάθεια του καιρού μαρτυρά πως την Τρίτη οι έντονες βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες δεν θα εξασθενίσουν και θα πλήξουν αρκετές περιοχές της χώρας.

Από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 26 Νοεμβρίου 2019, βροχές και καταιγίδες θα επικρατούν στη Βόρεια Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγίου, το νότιο Ιόνιο και τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί συννεφιά. Από το μεσημέρι στη Βόρεια Ελλάδα ο καιρός θα καλυτερεύσει και οι βροχές θα υποχωρήσουν. Όμως στο Αιγαίο, την Κρήτη και τη νότια Πελοπόννησο τα καιρικά φαινόμενα θα επιδεινωθούν αρκετά.

Το βράδυ οι βροχοπτώσεις θα υποχωρήσουν αρκετά και θα περιοριστούν στα βόρεια τμήματα της Εύβοιας, στις Σποράδες και στα Δωδεκάνησα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, την Τρίτη ο υδράργυρος θα σημειώσει νέα πτώση, κυρίως στην κεντρική και τη νότια ηπειρωτική χώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως και 16 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες, ενώ το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 19 βαθμούς, εκτός από την Κρήτη όπου θα αγγίξει τους 20 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments