Ελλάδα

Η «καυτή» χορεύτρια, οι μετανάστες και το οριεντάλ [vids]

Η «καυτή» χορεύτρια, οι μετανάστες και το οριεντάλ [vids]
«Δεν χόρεψα σε ξενοδοχείο με πρόσφυγες» δηλώνει η Αναστασία Γιουσέφ στο pagenews, απαντώντας στις κατηγορίες ότι χόρεψε σε ξενοδοχείο που φιλοξενεί πρόσφυγες και μετανάστες από τα hot spot των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

Σε κάθε της λίκνισμα, οι άνδρες «ζαλίζονται». Η Αναστασία Γιουσέφ είναι αναμφίβολα μια από τις πιο «καυτές» χορεύτριες της Ελλάδας. Καθημερινά εμφανίζεται σε μπαρ και κλαμπ στην Αθήνα αλλά και την επαρχία, ανάβοντας το κέφι με την επιδεξιότητά της σε RnB μουσικές, σε Oriental και φυσικά με την σέξι εμφάνισή της.

Ωστόσο τα βίντεο που κυκλοφόρησαν χθες στα social media, άναψαν «φωτιές» στην αισθησιακή χορεύτρια. Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες, η όμορφη Αναστασία χόρεψε σε ξενοδοχείο όπου φέρονται να φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες. Θα μπορούσαν άνθρωποι κατατρεγμένοι από τον πόλεμο και τη φτώχεια, που δεν έχουν πού να μείνουν και για το λόγο αυτό φιλοξενούνται σε δομές, να οργανώνουν πάρτι με χορεύτριες και να σκορπάνε τα χρήματά τους σε tips, τα οποία βάζουν στα εσώρουχα των αιθέριων υπάρξεων;

Gepostet von Dover Nargile Caffe am Freitag, 22. November 2019

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η Αναστασία Γιουσέφ πράγματι εμφανίστηκε μπροστά άνδρες από το Πακιστάν, την Ινδία και άλλες χώρες, αλλά ούτε πρόσφυγες ήταν, ούτε φιλοξενούνταν σε κάποιο ξενοδοχείο. Ήταν πελάτες ενός καταστήματος που βγήκαν να διασκεδάσουν όπως ο υπόλοιπος κόσμος, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Gepostet von Dover Nargile Caffe am Freitag, 22. November 2019

«Διάβασα τα δημοσιεύματα που γράφουν ότι χόρεψα σε ξενοδοχείο στην Αθήνα με πρόσφυγες. Αυτά είναι αηδίες! Δεν είναι ξενοδοχείο, αλλά ένα καφέ – μπαρ με ναργιλέδες στη Λιοσίων. Με κάλεσαν και πήγα και χόρεψα, όπως κάνω τόσα χρόνια σε εκατοντάδες μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα ήταν το δεύτερο μαγαζί όπου χόρεψα εκείνο το βράδυ, καθώς είχα και άλλες εμφανίσεις» ξεκαθαρίζει η Αναστασία Γιουσέφ μιλώντας αποκλειστικά στο pagenews.

Gepostet von Dover Nargile Caffe am Freitag, 22. November 2019

Οι θαμώνες του μαγαζιού ήταν οικονομικοί μετανάστες που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας και όχι πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία και άλλες δομές, δηλώνει η χορεύτρια: «Είμαι χορεύτρια και όπου με καλούν, πηγαίνω. Πράγματι είχε μετανάστες, αλλά όχι με την έννοια που κάποιοι έγραψαν, ότι με κάλεσαν σε ξενοδοχείο για να διασκεδάσουν. Επειδή το μαγαζί δεν είχε μπάρα, χόρεψα οριεντάλ και RnB σε κοντινή απόσταση από τους πελάτες, αλλά κανείς δεν με πείραξε. Τα υπόλοιπα που γράφονται είναι ψευδή και είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω σε μηνύσεις, αν δεν κατεβάσουν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις».

Η Αναστασία Γιουσέφ είναι γνωστή χορεύτρια όχι μόνο στους θαμώνες των κλαμπ, αλλά και στους τηλεθεατές, καθώς έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ανεβάζοντας με το χορό της το κέφι, τη λίμπιντο και τα «μηχανάκια» της AGB.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments