Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Άλλαξε λουκ στα μαλλιά της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Άλλαξε λουκ στα μαλλιά της
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δέχτηκε πάρα πολλά σχόλια στο Instagram ύστερα από την αλλαγή που έκανε.

Κάθε αλλαγή στην εμφάνιση μιας γυναίκας μπορεί να σημαίνει πολλά. Είτε γίνεται μετά από έναν χωρισμό, είτε ξεκινώντας μια νέα σχέση, είτε για να εντυπωσιάσει το σύντροφό της είτε απλά, γιατί έτσι της αρέσει.  Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πρώην αθλητικογράφος νυν πανελίστρια, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αποφάσισε το πρωί της Τετάρτης να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της.

Το νέο της hairlook της έδωσε έναν αέρα ανανέωσης που θα κάνει κάποιες να την ζηλέψουν ακόμη περισσότερο. Ενώ ξετρέλανε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του, όπως και οι χιλιάδες ακόλουθοί της στο Instagram που είδαν την αλλαγή. Η Ευρυδίκη αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της κομμώτριάς της η οποία της έβαψε τα μαλλιά σε μια εκπληκτική απόχρωση του ξανθού, που ομολογουμένως όμως της ταιριάζει απόλυτα.

Μάλιστα, η ίδια παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους την αλλαγή που έκανε, δημοσιεύοντας μια selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Saying hello to blonde Evridiki».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments