Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν: Το πρόσωπο της δεκαετίας στις ΗΠΑ

Κιμ Καρντάσιαν: Το πρόσωπο της δεκαετίας στις ΗΠΑ
Κιμ Καρντάσιαν: Η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα έχει καταφέρει με σταθερά βήματα να διαφοροποιήσει την εικόνα της κάνοντας στροφή 360 μοιρών από αυτό που γνωρίζαμε κερδίζοντας τον σεβασμό του αμερικάνικου περιοδικού New York Magazine.

Κίμ Καρντάσιαν: Η δεκαετία ολοκληρώνεται σε κάτι λιγότερο από 40 ημέρες και ο απολογισμός του γνωστού αμερικάνικου περιοδικού New York Magazine έρχεται να συγκεντρώσει πρόσωπα και καταστάσεις που “χάραξαν” ξεχωριστό αποτύπωμα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την επιρροή τους στην κοινωνία είναι και αυτό της γνωστής Αμερικανίδας τηλεπερσόνας, Κίμ Καρντάσιαν.

Τα τελευταία χρόνια η 39χρονη σταρ έχει αποδείξει πως προσπαθεί να κάνει στροφή από αυτό που την έχουμε μάθει. Το reality για την ζωή εκείνης και της οικογένειάς της συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, ωστόσο η Αμερικανίδα δεν μένει μονάχα εκεί, καθώς τελευταία ασχολείται δυναμικά με την δικηγορία, κάτι που θέλει να εξασκήσει στο εγγύς μέλλον.

Παράλληλα, η Αμερικανίδα χρησιμοποιώντας τις επαφές της με τη Κυβέρνηση δεν είναι λίγες οι φορές που επισκέπτεται στον Λευκό Οίκο έχοντας κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για κοινωνικά θέματα υψίστης σημασίας. Πρόσφατα το όνομά της βγήκε στη δημοσιότητα, ως τον άνθρωπο που ενήργησε τα μέγιστα για την ψήφιση στη Βουλή των Αντιπροσώπων της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, κάτι το οποίο δεν διαψεύστηκε ποτέ.

Τώρα στόχος της είναι μαζί με τη κυβέρνηση να βρει τρόπους ενεργοποίησης των αποφυλακισμένων για την ομαλή  ένταξη τους και πάλι στην κοινωνία. Η Κιμ Καρντάσιαν δεν άλλαξε αλλά προσπαθεί πλέον να βάλει και νέες πτυχές στην πολυτάραχη ζωή της και όπως αποδεικνύεται τα καταφέρνει περίφημα. Την Καρντάσιαν φωτογράφισε για το περιοδικό με τον πιο μίνιμαλ τρόπο ο Κολομβιανο-Αμερικανός φωτογράφος Ruven Afanador, γνωστός για τα ασπρόμαυρα πορτραίτα του, θέλοντας να αναδείξει το βλέμμα της και αφαιρώντας κάθε περιττό στοιχείο από το styling.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments