Διεθνή

Σεισμός στην Αλβανία: Η συγκλονιστική διάσωση 45χρονης από την ΕΜΑΚ [vid]

Σεισμός στην Αλβανία: Η συγκλονιστική διάσωση 45χρονης από την ΕΜΑΚ [vid]
Σεισμός στην Αλβανία: Συγκλονιστική ήταν η προσπάθεια των δυνάμεων της ΕΜΑΚ, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μια 45χρονη γυναίκα η οποία είχε εντοπιστεί καταπλακωμένη στα συντρίμμια.

Σεισμός στην Αλβανία: Ασύλληπτο είναι το δράμα που εκτυλίσσεται στην Αλβανία, μετά τον φονικό σεισμό 6,4 Ρίχτερ, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής στοιχίσει τη ζωή σε 36 ανθρώπους. Τις τελευταίες ώρες όλο και περισσότερες δραματικές ιστορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων, οι οποίοι ανασύρονται είτε ζωντανοί είτε νεκροί από τα χαλάσματα. Εκείνο, όμως, που συγκλονίζει είναι η αγωνία των οικογενειών που περιμένουν να βρουν από τα ερείπια κτιρίων τους συγγενείς τους.

Στις ιστορίες που συγκλονίζουν συγκαταλέγεται και εκείνη μιας 45χρονης γυναίκας. Συγκεκριμένα, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως το protothema.gr, απεικονίζει με τις κοπιώδεις προσπάθειες των μελών της 1ης Μονάδας της ΕΜΑΚ να βγάλουν εγκλωβισμενη γυναίκα από τα ερείπια κτιρίου στο χωριό Θουμαν. Καθώς ο αριθμός των θυμάτων από τον φονικό σεισμό στην Αλβανία ολοενα και αυξάνεται, οι 26 διασώστες, με επικεφαλής τον Επιπύραγο Κολοβο Ιωάννη μπαίνουν μέσα στα συντρίμμια μαζί με τους Αλβανούς πυροσβέστες αναζητώντας επιζώντες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το οποίο τράβηξε ένας Αλβανός διασώστης αποτύπωνονται οι τιτάνιες προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό μιας 45χρονης γυναίκας, η οποία είχε εντοπιστεί καταπλακωμένη στα συντρίμμια. Όπως φαίνεται στο βιντεοσκοπημένο, από το κινητό τηλέφωνο υλικό, η επιχείρηση διάσωσής της βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο με τους Έλληνες διασώστες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοι σε κάθε κίνηση τους.

Με χειρουργική ακρίβεια τοποθετούν τα χέρια τους στο σώμα της 45χρονης και επιχειρούν να την τραβήξουν χωρίς να την τραυματισουν. «Τράβηξε την και εγώ θα τραβήξω εσένα» ακούγεται να λέει ο ένας διασωστης στον άλλον και πράγματι σιγά, σιγά καταφέρνουν να σπρώξουν με επιτυχία το σώμα της 45χρονης Αλβανίδας έξω από τα συντριμια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments