Lifestyle

Άγριες Μέλισσες: Σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης η σειρά – Εντυπωσιακά ποσοστά

Άγριες Μέλισσες: Σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης η σειρά – Εντυπωσιακά ποσοστά
Άγριες Μέλισσες: Η σειρά σε τέταρτα ξεπερνά το 40%.

Άγριες Μέλισσες: Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 καταφέρνει κάθε βράδυ να φέρνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του Αμαρουσίου. Οι τηλεθεατές έχουν “πειστεί” από το τηλεοπτικό πρόγραμμα και δεν χάνουν ούτε λεπτό από τη δημοφιλή σειρά. Καθημερινά βρίσκεται σταθερά πάνω από το 30%. Το βράδυ της Τετάρτης ήταν ακόμη μία μέρα που η σειρά σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης ξεπερνώντας σε πολλά τέταρτα το 40%.

Στη δεύτερη θέση στο γενικό σύνολο βρέθηκαν οι «Οκτώ Λέξεις» του Αντρέα Γεωργίου με 21,2% και ακόμη πιο πίσω οι σειρές «Έλα στη θέση μου» με 17,1 και η Μουρμούρα με 17. Χαμηλότερα από τον υψηλό ανταγωνισμό είναι το «Globetrotters» με 12,6% η σειρά «Έρωτας μετά» με 12,5% και το «Μην Ψαρώνεις» με 12,3%.

Στο δυναμικό κοινό οι «Άγριες Μέλισσες» κατέκτησαν άλλη μία πρωτιά. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 βρέθηκε στην κορυφή με 35,8% ενώ στη δεύτερη θέση είναι η Μουρμούρα με 18,6% και στην τρίτη η σειρά «Έλα στη θέση μου» με 16,8%. Σημαντική άνοδος για τη σειρά «Έρωτας μετά» που βρίσκεται στην 4η θέση με 15,7% πάνω από το «Globetrotters» που σημείωσε 15,6%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments