Αθλητισμός

Απάντησε στον Νίκο Οικονόμου ο πρόεδρος της ομάδας που νίκησε 126-13 την ομάδα του

Απάντησε στον Νίκο Οικονόμου ο πρόεδρος της ομάδας που νίκησε 126-13 την ομάδα του
«Είναι ντροπή να πανηγυρίζεται αυτό από προπονητές και γονείς» είχε τονίσει ο Νίκος Οικονόμου.

Η ομάδα μπάσκετ παίδων του Ερμή Σχηματαρίου γνώρισε μία βαριά ήττα 126-13, από την ομάδα του Πρωτέα, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Οικονόμου. Στον προπονητή του Ερμή Σχηματαρίου απάντησε – επειδή όπως δήλωσε προσβλήθηκε – ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα, Ηλίας Μαριάκης, με ανάρτησή του στο facebook.

«Ας μεριμνούσε ο κάθε σύλλογος να έχει ικανά τμήματα τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, διαφορετικά να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Ας κάνει προπονήσεις και όταν τα παιδιά θα είναι έτοιμα να κατέβουν στους αγώνες», δηλώνει ο πρόεδρος της ομάδας του Πρωτέα. Και συμπληρώνει ότι είναι και ο ίδιος πατέρας , προπονεί τα παιδιά του και τα μαθαίνει να μη τα παρατάνε στο τελευταίο λεπτό. Και φυσικά πάλι ούτε λόγος ούτε μια λέξη μέσα στην μακροσκελή ανάρτηση για το αν προπονεί τα παιδιά του να γίνουν εν γένει αθλητές.

Αλήθεια άραγε τους προπονεί ώστε να μάθουν να φέρονται σαν αθλητές; Τους μαθαίνει να αντιμετωπίζουν αγώνες και πρωταθλήματα στο πνεύμα του αθλητισμού και να τηρούν το fairplay; Τους μαθαίνει να είναι καλύτεροι άνθρωποι και αθλητές μέσα από τις αξίες του αλληλοσεβασμού και του ευ αγωνίζεσθαι; Τους μαθαίνει να αγκαλιάζουν τους συμπαίκτες τους αλλά και τους αντιπάλους τους στο παιχνίδι ; Εξάλλου να μην ξεχνάμε ειδικά σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες όλα είναι μόνο ένα παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments