Αθλητισμός

Σωκράτης Διούδης: Κοντά στην ανανέωση με το “Τριφύλλι”

Σωκράτης Διούδης: Κοντά στην ανανέωση με το “Τριφύλλι”
Σωκράτης Διούδης: Μετά τους Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη, ο Παναθηναϊκός "φουλάρει" για την επέκταση της συνεργασίας του με τον 26χρονο τερματοφύλακα.

Σωκράτης Διούδης: Οι “Πράσινοι” συνεχίζουν να βρίσκονται σε τροχιά ανανεώσεων καθώς οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα είναι οι μόνοι που έβαλαν την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο Τσάβι Ρόκα έχει και άλλες ανοιχτές υποθέσεις με πρώτη και καλύτερη πλέον αυτή του Σωκράτη Διούδη, με τον 26χρονο τερματοφύλακα να είναι έτοιμος να πει το “ναι” και να αποδεχθεί την πρόταση του “Τριφυλλιού”.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη, με τον Έλληνα τεχνικό να τον έχει βασικό και αναντικατάστατο στην ενδεκάδα του. Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον ελληνικό κορμό της ομάδας, με τον Διούδη να είναι ένας από τους παίκτες που τον αποτελούν. Οι δύο πλευρές αναμένεται να βρεθούν σύντομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο 26χρονος δείχνει θετικός να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αφήσει πίσω του μια νέα προοπτική για μεταγραφή στο εξωτερικό.

Οι ανανεώσεις ωστόσο έχουν συνέχεια, με τους “Πράσινους” να βάζουν πλώρη για την επέκταση της συνεργασίας τους και με τους Δώνη και Αποστολάκη. Ο τεχνικός διευθυντής του “Τριφυλλιού”, Τσάβι Ρόκα, συνεχίζει παράλληλα τις επαφές του για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Βασική προτεραιότητα για τον Καταλανό η εύρεση “8αριου”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments