Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι “κερδισμένοι” από την ήττα στο Λονδίνο

Ολυμπιακός: Οι “κερδισμένοι” από την ήττα στο Λονδίνο
Ολυμπιακός: Παρά την ήττα αρκετοί ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών ξεχώρισαν στο Λονδίνο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε από την Τότεναμ με 4-2 στο Λονδίνο και να έμεινε εκτός συνέχειας στο Champions League, αλλά κάποιοι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών ξεχώρισαν με την απόδοσή του. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο 45λεπτο βάζοντας πολύ δύσκολα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Το κέντρο του Ολυμπιακού στα πρώτα 30 λεπτά του παιχνιδιού ήταν απροσπέλαστο. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής που επέλεξε ο Μάρτινς είχε το πάνω χέρι σε σχέση με τους χαφ της Τότεναμ, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να προηγούνται με 2-0 στο 19′. Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε είχαν άψογη συνεργασία κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους σκάουτερς που βρέθηκαν στο Λονδίνο.

Ο Βραζιλιάνος  άσος έχει μπει στο στόχαστρο πολλών αγγλικών ομάδων. Ο ατζέντης του μάλιστα βρέθηκε την Τρίτη στα επίσημα του γηπέδου της Τότεναμ και δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για τον πελάτη του. Σημειώνεται ότι ο Γκιγιέρμε μένει ελεύθερος τον Ιούνιο 2021 και το καλοκαίρι είτε θα πρέπει να ανανεώσει, είτε να τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο πώλησής του.

Άλλο ένας παίκτης του Ολυμπιακού που άρεσε και αύξησε τους θαυμαστές του με την απόδοσή του στο παιχνίδι με τους Πετεινούς ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος ταλαιπώρησε την άμυνα της Τότεναμ σε αρκετές περιπτώσεις και αρκετές ομάδες της Premier League τον πρόσθεσαν στα μπλοκάκια τους. Ο Ποντένσε ήταν εξαιρετικός και στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τότεναμ, έχοντας πετύχει και το 1-2.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments