Video

E.T. και Έλιοτ: Συναντιούνται ξανά 37 χρόνια μετά και συγκινούν

E.T. και Έλιοτ: Συναντιούνται ξανά 37 χρόνια μετά και συγκινούν
E.T. και Έλιοτ: «Έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά που ήσουν εδώ». Ο E.T. κατεβαίνει ξανά στη Γη και συναντά τον ενήλικο, πια, Έλιοτ, σε μια επανένωση που μας ταξιδεύει αρκετά χρόνια πίσω.

E.T. και Έλιοτ: Το “Ε.Τ. ο Εξωγήινος” κυκλοφόρησε το 1982 από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και την Μελίσα Μάθισον. Αυτή η κλασσική ταινία απαρτιζόταν από τους Χένρι Τόμας,  Ντρου Μπάριμορ και Πίτερ Κογιότ.  Τώρα, πως θα σας φαινόταν αν βλέπατε ύστερα από τόσα χρόνια τον E.T. και τον Έλιοτ ξανά μαζί; Ναι, είναι αλήθεια. Ο αγαπημένος μας χαρακτήρας επέστρεψε στη Γη για να κάνει Χριστούγεννα και συναντά τον Έλιοτ.

Όχι όμως για κάποιο σίκουελ αλλά για διαφήμιση προϊόντων τεχνολογίας Xfinity.

Σε αυτήν,βλέπουμε τον Ε.Τ. να γυρνά στη Γη στο σπίτι του Έλιοτ, ο οποίος είναι πλέον ενήλικας και έχει τη δική του οικογένεια. Ο εξωγήινος γνωρίζει την οικογένεια του κολλητού του, διασκεδάζει μαζί της και μαθαίνει πως η τεχνολογία άλλαξε μια για πάντα στον πλανήτη μας. Στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί όπως και στην ταινία ο Χένρι Τόμας και ακούγεται η θεματική μουσική του Τζον Γουίλιαμς.

Παρά το διαφημιστικό του πράγματος παίρνουμε μια ακόμη γεύση από το «παρεάκι» του 1982 με τη νοσταλγία να έχει χτυπήσει κόκκινο. “Το κοινό θα πάρει ό,τι θα έπαιρνε από ένα κανονικό σίκουελ, χωρίς τα περίπλοκα κομμάτια που θα κατέστρεφαν την ομορφιά της αρχικής ταινίας και το μέρος που έχει στα μυαλά και στις καρδιές του κοινού”, τόνισε για τη διαφήμιση ο Τόμας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments