Ελλάδα

Έμαθαν στην Εφορία Βόλου ότι είναι αδέλφια έπειτα από 10 χρόνια γάμου

Έμαθαν στην Εφορία Βόλου ότι είναι αδέλφια έπειτα από 10 χρόνια γάμου
Μια τρομερή ιστορία διαδραματίστηκε στον Βόλο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που δεν γνώριζε τη σχέση που είχε.

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους με αυτά που άκουσαν ένα ανδρόγυνο στον Βόλο. Το ζευγάρι επισκέφτηκε την εφορεία της περιοχής, αλλά έμαθε κάτι που άλλαξε τη ζωή του. Φυσικά δεν αφορά μια οφειλή προς το δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το TheNewspaper.gr οι δυο πρωταγωνιστές έμαθαν ότι εκτός από σύντροφοι είναι και αδέλφια.

Το ανδρόγυνο των ρομά είχε παντρευτεί εδώ και δέκα χρόνια και έχει φτιάξει τη δική του οικογένεια. Μάλιστα έχει ήδη τρία ανήλικα παιδιά, τα οποία πάσχουν από ποικίλες αναπηρίες. Για τον λόγο αυτό άλλωστε επισκέφθηκαν την ΔΟΥ, προκειμένου να τύχουν πλήρους απαλλαγής από τα τέλη κυκλοφορίας ως γονείς ανήλικων ΑμεΑ. Συγκεκριμένα, το δικαίωμα της απαλλαγής από τέλη κυκλοφορίας των ανηλίκων αναπήρων, δύναται να παραχωρείται στο πρόσωπο που ασκεί τη γονική μέριμνα ή έχει την επιτροπεία του ανήλικου αναπήρου.

Η υπάλληλος της Εφορίας, πέρασε τα στοιχεία τους στο ηλεκτρονικό σύστημα και τότε αποκαλύφθηκε πως ο άνδρας και η γυναίκα είναι αδέρφια! Μάλιστα, πρόκειται για αδέλφια που προέρχονται από την ίδια μητέρα, αλλά από διαφορετικό πατέρα. Αμφότεροι έφυγαν από το την εφορεία προσπαθώντας να χωνέψουν αυτό που μόλις είχαν μάθει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα τέλη κυκλοφορίας είναι το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί αυτή την περίοδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments