Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [1/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [1/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (1/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (1/12/19).

Κριός

Σήμερα προσέξτε τα επίπεδα της επιθετικότητάς σας. Έχετε την τάση να πηγαίνετε από την απόλυτη ηρεμία στο χάος σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αντί να γίνεστε έξω φρενών, προσπαθήστε να ελέγξετε τον θυμό σας επικεντρώνοντας την προσοχή σας στα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να είστε υπερβολικά ευαίσθητοι στην κριτική. Κι ενώ τέτοιου είδους σχόλια θα έπρεπε να είναι εποικοδομητικά, μπορεί να προκαλέσουν πικρίες και πληγωμένα συναισθήματα. Δώστε στους άλλους να καταλάβουν ότι σήμερα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ψειρίσουν την επαγγελματική σας ζωή ή τα ερωτικά σας. Αναζητήστε σταθερότητα μέχρι να περάσει αυτή η διάθεση.

Δίδυμοι

Ο έρωτας παραμονεύει στην επόμενη γωνία. Οπότε γιατί τρέχετε; Χαλαρώστε το βήμα σας γιατί διατρέχετε τον κίνδυνο να προσπεράσετε τον θεό Έρωτα την ώρα που βιάζεστε να πάτε σε κάτι λιγότερο σημαντικό. Εκτιμήστε ακόμη και τα μικρά πράγματα στη ζωή σας, ώστε να είστε έτοιμοι για τα μεγάλα γεγονότα που θα έρθουν.

Καρκίνος

Μην μπλέκεστε με άτομα που δε γνωρίζετε. Προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί σας έλκει το συγκεκριμένο άτομο. Μήπως σας θυμίζουν κάποια προηγούμενη σχέση σας; Είναι προξενιό από κάποιον φίλο; Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά πριν εμπλακείτε περισσότερο.

Λέων

Σήμερα είναι εύκολο να πληγωθεί ο εγωισμός κάποιου οπότε να είστε προσεκτικοί όταν κριτικάρετε κάποιο άτομο που δε γνωρίζετε τόσο καλά. Παρόλο που οι προθέσεις μπορεί να είναι καλές, τα σχόλια σας μπορεί να τον/την πληγώσουν. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν ξεφουρνίσετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό.

Παρθένος

Σήμερα ακούστε μερικές χρήσιμες συμβουλές από άλλους σχετικά με το πώς μπορείτε να βγείτε κάποιο ραντεβού χωρίς να καταλήξει σε καταστροφή. Οι φίλοι σας έχουν πολλές ιστορίες να μοιραστούν μαζί σας με αποτυχημένα ραντεβού αλλά επίσης μπορούν να διακρίνουν κάτι καλό όταν θα το δουν. Σκεφτείτε προσεκτικά όσα σας πουν.

Ζυγός

Στον έρωτας είστε γενναιόδωροι ή τσιγκούνηδες; Όταν νιώθετε την καρδιά σας να πεταρίζει για κάποιο καινούργιο πρόσωπο μπαίνετε στον πειρασμό να κρατήσετε κρυφά τα συναισθήματα σας. Αντί να το κάνετε αυτό, δείξτε απλόχερα την αγάπη σας σε αυτό το πρόσωπο.

Σκορπιός

Σήμερα οι άνθρωποι έλκονται από εσάς. Χρησιμοποιήστε αυτή τη γοητεία για να τραβήξετε την προσοχή ενός ατόμου που κάνει τη καρδιάς ας να χτυπάει δυνατά. Φλερτάρετε σαν επαγγελματίες και μην ανησυχείτε αν θα τα πείτε όλα σωστά. Η δυναμική σας προσωπικότητα σας κάνει ακαταμάχητους.

Τοξότης

Δεν φαντάζεστε ότι αρέσετε σε κάποιο άτομο. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας διότι υπάρχει πράγματα κάποιος/α θαυμαστής/θαυμάστρια ανάμεσα στους φίλους και τους γνωστούς σας. Να ξέρετε ότι μπορεί να είναι κάποιο άτομο που δεν περιμένετε καθόλου. Έχετε το νου σας σε υπονοούμενα της γλώσσας του σώματος και διακριτικό φλερτ.

Αιγόκερως

Με λίγη ενδοσκόπηση σήμερα θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη σχετικά με το τι πήγε στραβά στις προηγούμενες σχέσεις σας. Σκεφτείτε σε ποιες στιγμές θα θέλατε να γυρίσετε πίσω τον χρόνο και να διορθώσετε τα πράγματα. Τι θα λέγατε ή θα κάνατε διαφορετικά τώρα που είστε πιο ώριμοι; Χρησιμοποιήστε τη γνώση που έχετε αποκτήσει για να αποφύγετε λάθη στο μέλλον.

Υδροχόος

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να είστε κοινωνικά χρήσιμοι, οπότε προσφερθείτε να βοηθήσετε κάποιον φίλο που σας χρειάζεται. Βοηθήστε τον να φτιάξει ένα διαδικτυακό προφίλ σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο ή σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών ή πηγαίνετε μαζί του στο κοντινότερο μπαρ για καμάκι. Προσφέρετε του συμβουλές, κομπλιμέντα και ενθάρρυνση.

Ιχθύες

Σήμερα μην μπλεχτείτε με αβέβαια πράγματα. Αν πάρετε κάποιο ρίσκο το πιθανότερο είναι ότι θα δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα από αυτά που προσπαθείτε να λύσετε. Κρατήστε αυτά που ξέρετε και θα καταφέρετε να αποφύγετε τις παγίδες στην ερωτική σας ζωή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments