Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [30/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [30/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (30/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (30/11/19).

  • κριός

Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν τώρα στα ερωτικά σου, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα δεν είναι η δύναμή σου, αλλά η πραότητά σου. Γι’ αυτό βρες τα αποθέματα συμπόνιας, ανεκτικότητας, υπομονής και υποστήριξης… αν μπορείς. Με την ευαισθησία και την υποστήριξη προς στον αγαπημένο σου, θα βρεις τον τρόπο για να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι.

  • ταύρος

Μπορεί να ωφεληθεί η σχέση σου, αν αλλάξεις την ρουτίνα που έχει γίνει κουραστική. Για να το πετύχεις, πρέπει ν’ αρχίσεις να είσαι ανοιχτόμυαλη και να εκφράζεσαι με τρόπο που αγωνιζόσουν να εκφραστείς παλαιότερα. Ορισμένες ιδέες θα είναι πιο εφικτές τώρα από ό, τι ήταν στο παρελθόν και αν κάνεις τις σκέψεις σου πράξη, μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο η σχέση σου. Χρησιμοποίησε αν θέλεις και λίγη εφευρετικότητα. Το να απομακρυνθείς από το παραδοσιακό και να κάνεις τολμηρές ή ασυνήθιστες κινήσεις, θα είναι το πρώτο βήμα.

  • δίδυμοι

Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν η «τέλεια λύση» μπορεί να κάνει ξαφνικά την εμφάνισή της. Αλλά πρέπει ν’ αναρωτηθείς αν έχεις επισημάνει τις ατέλειες. Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο για σένα και θα εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία χωρίς να τη σκεφτείς καθόλου. Κι αυτό εξαιτίας της πεποίθησής σου, ότι κάτι τέτοιο σου επιτρέπει να κερδίσεις περισσότερα απ’ ό,τι έχεις. Αλλά αυτή η κίνηση δε θα είναι η πιο έξυπνη, για τώρα. Το να βγάλεις τα ροζ γυαλιά σου όμως….είναι!

  • καρκίνος

Αντί να πείσεις τον εαυτό σου να δεχτεί ένα κακό υποκατάστατο στα ερωτικά σου, κοίταξε καλύτερα πόσο αντισταθμίζονται οι μη ικανοποιητικές πτυχές της σχέσης σου, από αισιοδοξία ή ευγνωμοσύνη. Με την αποδοχή της πραγματικότητας στη σχέση σου, θα αλλάξεις στάση απέναντι σε αυτά που πιστεύεις ότι λείπουν εντελώς. Μία μικρή προσαρμογή στάσης, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα θετικά στη σχέση σου.

  • λέων

Κοίταξε προσεκτικά τι θέλεις ν’ αλλάξεις ή να βελτιώσεις στα ερωτικά σου….και γιατί. Μήπως θέλεις την αλλαγή για χάρη της αλλαγής? Ή εξαιτίας αυτού που φαίνεται κουραστικό? Μήπως είναι μια πιο βαθιά και πιο απαραίτητη ανάγκη πίσω από αυτό? Μπορείς ν’ αλλάξεις την ερωτική σου ζωή, αλλά να έχεις επίγνωση μέχρι πόσο μπορεί ν’ αλλάξει. Ένα μικρό βήμα θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε νέα περιοχή, πιο γρήγορα από ό, τι νομίζεις.

  • παρθένος

Αν αισθάνεσαι ότι η φαντασία σου χρειάζεται περισσότερη ελευθερία, τότε άφησέ τη να σε μεταφέρει εκεί που θέλει να σε οδηγήσει. Η ερωτική σου σχέση, μπορεί να ωφεληθεί από εμπνευσμένα οράματα που εφαρμόζονται με αυτοπεποίθηση. Αυτό μπορεί να έχει ευχάριστες συνέπειες για όσους είναι αρκετά τυχεροί για να έχουν πρόσβαση στον ζωντανό, ρομαντικό κόσμο που δημιουργείς. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αποκοπείς από αυτό που σε συνδέει με την πραγματικότητα και αν το ταξίδι είναι σύντομο, τότε μπορεί να προκύψει κάτι εμπνευσμένο.

  • ζυγός

Η πειθαρχία, η αυτοσυγκράτηση ή η υπομονή ίσως είναι απαραίτητες αυτό το διάστημα στα ερωτικά σου. Αντί να πειστείς πως πρέπει να εφαρμόσεις όλα τα παραπάνω και νιώσεις απογοητευμένη, μπορεί να δεις την καθησυχαστική απόδειξη ότι αν δε κάνεις βιαστικές κινήσει για ένα ρομαντικό σενάριο…αυτή θα είναι μια έξυπνη κίνηση. Η παρορμητικότητα μπορεί να είναι συναρπαστική…. αλλά η διατήρηση της ηρεμίας και της γείωσης, θα αποδειχθεί αναμφίβολα πως είναι πιο επωφελής.

  • σκορπιός

Πρέπει να αντισταθείς να φανείς υπερβολικά δυνατή και να δεχτείς ότι δεν χρειάζεται να επιταχύνεις ένα ερωτικό σχέδιο. Μπορεί να χρειαστεί να είσαι προσεκτική με τα λόγια σου. Η επιθυμία σου να τονίσεις τις απόψεις σου, θα είναι αξιοσημείωτα δυνατή. Αλλά ξέρεις πως υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος για να το κάνεις. Εστίασε στο πρώτο!

  • τοξότης

Ένα νέο επίπεδο άνεσης προσφέρεται στη σχέση σου. Για να επωφεληθείς περισσότερο από αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσεις μια ιδέα ή ένα σχέδιο που είχε αποσυρθεί… λόγω έλλειψης πίστης. Προσπάθησε να το ακολουθήσεις, γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή για την ενίσχυση ή την αναζωογόνηση της σχέσης σου.

  • αιγόκερως

Αυτό που νιώθεις ότι λείπει από τη σχέση σου, θα γίνει αισθητά πιο εμφανές αυτή τη στιγμή. Εντούτοις, σε ενθαρρύνει να εξετάσεις πιο προσεκτικά τι πρέπει να εκτιμήσεις. Είσαι έξοχα τοποθετημένη για να εξελιχθείς συναισθηματικά αν υιοθετήσεις, μια δικαιολογημένη στάση ευγνωμοσύνης. Για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις προσφερόμενες ευκαιρίες, επικεντρώσου σε αυτά που μπορούν να εδραιωθούν και όχι σε αυτά που θεωρείς ότι πρέπει να αντικατασταθούν.

  • υδροχόος

Μια χαοτική ή ευμετάβλητη ρομαντική κατάσταση στη σχέση σου, σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις συμβουλές από άλλους. Ωστόσο, οι επιλογές που κάνεις τώρα πρέπει να γίνουν…. επειδή έτσι είναι το σωστό στη δική σου αντίληψη Προσπάθησε να παραμείνεις αισιόδοξη, ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρό μπορεί να είναι οποιοδήποτε ρομαντικό ζήτημα. Η υιοθέτηση μιας πιο ειλικρινής προσέγγισης ή άποψης θα συμβάλει επίσης στη μείωση της ανάγκης σου, να συμβουλευτείς άλλους, για απαντήσεις που ίσως γνωρίζεις ήδη.

  • ιχθύες

Το μυαλό και το στόμα σου δουλεύουν μαζί! Και σε βοηθούν να βρεις τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σ’ ένα τυχερό άτομο. Έχεις υπέροχη κοσμική υποστήριξη για να μπορέσεις να σκεφτείς αυτά που θέλεις να πεις και να διευκρινίσεις τους λόγους που το κάνεις. Το να είσαι ευλογημένη με την υποστήριξη του σύμπαντος, είναι θαυμάσιο, αλλά η εξισορρόπηση του « ακούω και μιλάω» είναι το εισιτήριό σου για να δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments